İşte benim kafamda bu adamListedeki çoğu oyuna oy veresim var.Hepsi efsane oyunlarAyrıca Prince of Persia'ın olmaması üzdü.Benim için yeri çok ayrıdır bu oyunun.Keşke olsaydı da verseydim oy.
Açarken bir kere bile aklıma gelmedi pop, kusura bakmayın.İşte benim kafamda bu adam
Ayrıca Rip half life 3![]()
Pop şimdiye kadar 1 den çok kez bitirdiğim nadir oyunlardan. Warrior withini 3-4 kere oynamışımdır. Two Thrones ide 3 kere sanırım. Diğerleri Half life 2, episodeleri ve Need for Speed Underground 2.Açarken bir kere bile aklıma gelmedi pop, kusura bakmayın.
Hem bunların haricinde de çok fazla seri var eklenebilecek(dmc, forza, halo, zelda vs.) ama en popülerleri almaya çalıştım.
Seri diyor ama Red alert 2 ne efsanelikte çığır açsada diğerleri pek ses getirmedi.Kof, Prince of Persia, Age of Empire, Diablo, Residant Evil, CM ve FM, Devil May Cry, Total War, Fallout, Red Alert, Warcraft daha sayacak bir sürü seri var ne günlerdi be nostalji dolu.
Ben oynarım.Bfme oynayan arkadaşlar var mı ? Tekrar yüklemeyi düşünüyorum.
Bir multi yapaydık ?![]()
Benim demek istediğim diğer red alert serileriydi.Senin dönemini bilmem ama bu üstte saydıklarımın üstüne sayabileceğim eski oyunlarda var ve bu oyunlar kaç yiğidi okulundan etti kaç genci eve 00:00'dan sonra eve gönderdi kaçı sabahladı pc başında bilirim![]()