Yapayım ben onu ama yokmuydu ? Gecenin ?Ace'yi herkes yeniyor artık bi geçmişten bugüne Ace mi açsak
Evet sende haklısın aferin Yıldız Pekiyi aldın. Dönem ortası veririm ailene karneni. Bilenler yazar tartışılır sonuca varılır. Sonuç olarak % 90 İş yok diyorlar Smoker'da. Ha sanırsam düzgün okuma yok sende. Kırdım Yıldızını oradan.Yav he he. Sen Oda'nın asistanısın bukadar insan naruto tartışıyor burada. Sen herşeyi bilirsin Dragon smoker ichimaru bişe blmiyor. Bu gidişle devlet bahçeli gibi alay konusu olursun
Yok ya sen ne yaptın Ne birkaç adımı.Luffy farkı koydu Coby'e.Ama Luffy'nin illa Roger-Garp gibi bir dengi olacaksa bana göre, belirttiğim gibi yaş-potansiyel ve Garp'dan dolayı Coby'dir.Coby daha koramiral olmadı adamı uçurdunAynen Coby de korkunç bir potansiyel var. Luffy Coby den daha önce savaş tecrübesi edinmeye başladığı için Cobyden bi kaç adım önde hep ama Water 7 deki Coby ile (sanırsam 17 yaşlarındaydı) Seri başındaki 17 yaşındaki Luffy kapışsa Coby baya zorlardı Luffy yi kanımca hatta yernebilirdi bile çünkü Soru falan biliyodu bildiğin. Coby nin Smoker i geçeceği Water 7 den beri belli zaten. Korkunç bir potansiyeli var. Ace ve Luffy den sonra Potansiyel olarak en güçlü 3. kişidir Coby.
O dediğin adam kimsenin yapamadığını yaptı denizcilerin belkide en çok korkulan adamı Sakazuki'nin karşısına çıktı Sakazuki yumruğu vururken tek bir adım dahi geriye çekilmedi.Harbiden çok korkakmış.Ace'de mi potansiyel var? Adam kaç senedir New World'de hala haki uyandıramamış neyin potansiyelinden bahsediyorsun. Seri başında höt dedin mi altına eden sümüklü birisi mi Smoker'i geçecek? İyi güldürdün beni