Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Garp ve Emanet

Ben Garp, Dragon ve Luffy'nin 3unun de Roger ailesinden olduklarini ve isimlerinin de kamuflaj oldugunu dusunuyorum. Ace, Garp'in cocugu olabilir. Toki ve/veya Bonney sayesinde akla yatmayan seyler tasarlanmis ve bir plan dahilinde ilerliyor olabilirler

Oğlu çıkmaz da akraba çıkabilirler. Roger anne tarafından akrabası olabilir Luffy'nin. Mesela dayısı falan.

Toki'nin zaman zaman meyvesinin varlığı bu teoriyi tamamlayacak. O yüzden önemli kanıtlara ekledim.

Roger’ın adını temize çıkarabilmek açısından güzel teori ama tutmaz. Ace, eğer Roger’ın oğlu olmasaydı, zaten vasıfsızlığıyla meşhur olan Ace, Roger’ın ismi de silinince tamamen sıfır değere düşecekti. Bu da Garp’ın himayesine girmesini ve Wb’nin koruması altına alınmasını mantıksızlaştırır. Ace sahip olduğu her şeyi Roger’ın ismiyle elde etti ve bu şeyleri de kendi vasıfsızlığıyla kaybetti. Yani düşün, baban tarih yazıyor, elinin altında ferrariyle, villalarla, şirketlerle doğuyorsun ama uyuşturucu bağımlısı olup kumarda babanın sahip olduğu her şeyi komple kaybedip bir kenarda cebinde tek kuruş para kalmadan ölüp gidiyorsun, Ace bu tarif ettiğim kişidir. Roger’ın ismini değersizliğiyle kirletmiştir.

Çok zorlama. Öyle olsa Garp Aceyi direkt korurdu. Luffye bir şey olmadığı için yapmadı. Akainu Aceye yaptığı donutu Luffye yapsa Garpı kimse tutamazdı. Akainunun yere delinmiş magma izi çıkardı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık