Lalo önce davranmasaydı şuan avatarın Law'dı. İddia konusu oldu mu sıkı takip yapmam yeterli sadece.Sence, karşında ben varken kazanma ihtimalin var mı?![]()

Lalo önce davranmasaydı şuan avatarın Law'dı. İddia konusu oldu mu sıkı takip yapmam yeterli sadece.Sence, karşında ben varken kazanma ihtimalin var mı?![]()
Ben de malesef başladım.Yüce Sauron ne derse o artık.Siyah Ateş ve ben bugünden başladık. İddiasını yerine getiren buradan bana bilgi versin.
Çok yakışıklı oldun bek tikveşli.başladık
Avatar yok.Ben de malesef başladım.Yüce Sauron ne derse o artık.
Doğrudur abi Garpın çıkamayacağı çok belliydi de beni çok rahatsız edecek bir ceza değil komik olur dedimÇok yakışıklı oldun bek tikveşli.
Bende başladım.Siyah Ateş ve ben bugünden başladık. İddiasını yerine getiren buradan bana bilgi versin.
Ortalayamadım bir türlü. bu kadar oldu.Avatar yok.
Seni sevdiğimi biliyorsun. 5 gün bile vicdanım sızlıyor. Benim için 5 gün kafi. Kendin değiştirmek veya uzatmak istersen sen bilirsin ,@King of the Hell ben bu konuda iddiaya girmemiştim seninle özeldi iddiamız 5 günü 10 gün yapayım 5 gün çok az. 29'una kadar Garp överim Avatar istiyorsan avatar da atabilirsin.
Allen'in cezayı ben veriyordum niye böyle oldu şimdi /:Allen: Bir haftalığına Sanjuan Wolf avatarı kullanacak.