Reis bu işi severek yap. Şu anda Garp fanı olarak sana hiç yakışmıyor

Reis bu işi severek yap. Şu anda Garp fanı olarak sana hiç yakışmıyor
Bu benim en büyük patlayışımCiddi ciddi Garp'ın o adadan çıkamayacağını düşünen insanlara ceza vermeyin arkadaşlar, keza içerisinde bulundukları halden daha büyük bir ceza olamaz.
Peki kuzan ile benim avatarımın karışımı sayılıyor mu?İlk mesaja iddia belirten ya da iddia belirtmeden konuya yazan kişilerin listesi eklenmiştir. Ankete oy verip yorum yapmayanlara ceza verilmeyecektir. Cezalar 23 Temmuz Pazar günü başlayıp, 30 Temmuz Pazar günü sona erecektir. Bu tarihten önce yapılan değişimler kabul edilmeyecektir.
Sayılmıyor.Peki kuzan ile benim avatarımın karışımı sayılıyor mu?
Severek yapma ihtimalim yok ama hakkını vermeye çalışırım.Reis bu işi severek yap. Şu anda Garp fanı olarak sana hiç yakışmıyor![]()
Abi biz severek yaptık da noldu? Yüzüstü bırakıldık. Denizcilerin kahramanıymış. Hadi ordan be kelek!Severek yapma ihtimalim yok ama hakkını vermeye çalışırım.
Ağzını topla keepr zaten 15-16 yaşında değilmişsin otobüs kaldırırım mahalleni basarızAbi biz severek yaptık da noldu? Yüzüstü bırakıldık. Denizcilerin kahramanıymış. Hadi ordan be kelek!
Abi sizden dayak yemek onurdur ya. Garp gibi tek elle dövebileceği adamlardan dayak yemiyorum en azından...Ağzını topla keepr zaten 15-16 yaşında değilmişsin otobüs kaldırırım mahalleni basarız
Kekomun ve diğer eytlilerin avuçlarının içi kaşınıyor zaten.
Biz senin mahalleye gelene kadar yarımızın nefesi kesilir diğer yarımız hastaneye kaldırılır bir kaç tanemiz de hastalıktan göçeriz zaten.Abi sizden dayak yemek onurdur ya. Garp gibi tek elle dövebileceği adamlardan dayak yemiyorum en azından...