Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Gantz

Uzaylılarla savaşmayı bırakıp seviştikleri bölümler komikti. Bir bölümde de klasik "dünyanın sonu geldi" muhabbeti üzerine "yarın One Piece çıkacak mı acaba" diyordu sıradan bir karakter. Bilmiyorum belki çevirenlerin marifetidir ama güzel bir selam gönderme şekli. Sonlara doğru baş gösteren Tae-chan takıntısı beni de yıktı geçti. "Hope befalls like a stab." sözü hoşuma gitmiştir. Favori karakterim ise Nishi'ydi, az güldürmemiştir beni.

"Gantz o" filmini izlemiştim ben bunun baya iyiydi, o manganin kaça kadar ki bölümünü göstermişti bilen varmı ?
Reddite göre sorunun cevabı 239-278.

https://www.reddit.com/r/gantz/comments/5w1ru7/in_which_chapter_does_gantzo_starts_manga_and/

@seyyah @Erifu

Gantz öyle cinsellik veya gore'den ibaret boş beleş bir seri değil ki, arkasında ödüllü bir roman da var.

Robert Sheckley'nin "Time Killer" adlı ödüllü romanına dayanıyor.

Shingeki no Kyojin'i bile ilk izlediğimde direkt Gantz'dan etkileşimler olduğunu düşünmüştüm. Çoğu kişinin düşündüğü gibi vardı da...

Gantz'da, sağlam karakter gelişimiyle beraber süper güçler olmadan o şok, vahşet ve bilinmezlik ortamında hayatta kalmaya çalışan birçok karakter var. Cinsellik, şiddet ve tecavüz hayatın içinde de olan şeyler. Hatta, Türkiye bunun baş ülkelerinden biri. Mesela, Gantz'ı düşününce benim aklıma ilk bunlar gelmiyor. Karakter gelişimi ve tahmin edilemezlik geliyor.

Baya gerçekçi ve etkileyiciydi. Vampir olayından sonra sıçışa geçti ama o da sonuçta bir manga olmasından dolayı tolere edilebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık