Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Gangsterler vs. Badiciler

Hangi Takım Döver?

• Kullanılan toplam oy
    145
Shanks dışında kapısını açacak adam yok.
Roger dışında meseleyi halledecek adam yok.
Kaido dışında kafalama atlayacak adam yok.
5 adamın 3'ünü saydın zaten "x yok" diye. Herhalde bi' WB belirliyor bu işin raconunu, alaksjdlaksjdlkasd. İşin komik tarafı da ortamda başka adam da yok WBler'den engelleyen, Jimbe gurur yapıp atlıyor ortaya, yoksa Marco falan aklını almıyor yani laksjdlkasjdlkasd. Abi bir çay koyun, hararetinizi alsınç
Katakuri'yi görüyorsun değil mi ananın etrafında dört dönüyor adam.Aynı şekilde Marco da savaşta öyleydi.Krala ulaşamazsın lafları falan.Shanks gelince bile yanından izinle ayrılıyorlar.Yani bu adamların beyazsakalın yanına adam yaklaştıracaklarını güvenliğini düşünmediklerini düşündüren ne sana.Marco orada olmasa Jozu illa üçlüden birisi ulaşmasını engelleyecek kardeşim sen nereye gidiyorsun diyecekler.Jinbei bile bunu yaparken kendi adamları yapmayacak mı yani.Crocodile bu engeli aşmış muhtemelen ve dövüşme şansını elde etmiş.Şu an Kid gibilerinin Mom karşısında elde edemediği şansı yani.Yüzü çizilmiş ağır yenilgi almış ama bu kadar zorlayacak gücü de varmış.Ha Wb gel vs atalım dediyse yanıldığımı kabul ederim fakat öyle değilse benim dediğim şekilde olandır doğrusu.Normal prosedürü izlediyse bu adam karşılaşmayı hak edecek kadar güçlüymüş eskiden başka bir açıklaması yok.

Shanks dışında kapısını açacak adam yok.
Roger dışında meseleyi halledecek adam yok.
Kaido dışında kafalama atlayacak adam yok.
5 adamın 3'ünü saydın zaten "x yok" diye. Herhalde bi' WB belirliyor bu işin raconunu, alaksjdlaksjdlkasd. İşin komik tarafı da ortamda başka adam da yok WBler'den engelleyen, Jimbe gurur yapıp atlıyor ortaya, yoksa Marco falan aklını almıyor yani laksjdlkasjdlkasd. Abi bir çay koyun, hararetinizi alsınç
Oruç 4.komutanı alıyor. Burgess ilk 4 mü bilmiyoruz ama Sabo'ya bu kadar eziliyorsa değildir. Bege de Oruç'tan az değildir.

Jack 3. Komutan. Dof ise çeşitli seviyelerde görülüyor forumda. Croco ise sağlam dönüş yapacak diye düşünülüyor. Ben Luffy ye yakın bekliyorum. Hatta Kraker e karşı daha iyi dövüşürdü meyve avantaji olacağı için.

Bu kadar şaşıracak bir sey yok ki.

Katakuri'yi görüyorsun değil mi ananın etrafında dört dönüyor adam.Aynı şekilde Marco da savaşta öyleydi.Krala ulaşamazsın lafları falan.Shanks gelince bile yanından izinle ayrılıyorlar.Yani bu adamların beyazsakalın yanına adam yaklaştıracaklarını güvenliğini düşünmediklerini düşündüren ne sana.Marco orada olmasa Jozu illa üçlüden birisi ulaşmasını engelleyecek kardeşim sen nereye gidiyorsun diyecekler.Jinbei bile bunu yaparken kendi adamları yapmayacak mı yani.Crocodile bu engeli aşmış muhtemelen ve dövüşme şansını elde etmiş.Şu an Kid gibilerinin Mom karşısında elde edemediği şansı yani.Yüzü çizilmiş ağır yenilgi almış ama bu kadar zorlayacak gücü de varmış.Ha Wb gel vs atalım dediyse yanıldığımı kabul ederim fakat öyle değilse benim dediğim şekilde olandır doğrusu.Normal prosedürü izlediyse bu adam karşılaşmayı hak edecek kadar güçlüymüş eskiden başka bir açıklaması yok.
Denizleri yöneten 5 adamın 3'ü bizzat kendine göre çöp seviyesindeki adamları almış. Bunların olduğuna dair yüzde yüz elimizde veri var.
Dediğin şekilde işleyecek olursak ve Croco-boy herkesi geçip WB'ye ulaşıcak seviyedeyse, sürekli gemisinde takılan Marco'yu ve Jozu'yu geçmiş demektir. Sen bu dediğine inanıyor musun? Bak ciddi ciddi soruyorum. Crocodile ortama ayak basınca, Marco'nun Shanks'a yaptığı gibi "Buyur geç abi" mi çekti yani? ÇAY HER DERDE DEVA.

Bir tarafta; G4 Luffy'nin Dressrosa'da top niyetine oynadığı, sırf G4 ü uzun süre kullanamıyor diye karşısında zorlandığı bir adam, G1 Luffy'nin döve döve yerin dibinden gökyüzüne fırlattığı bir adam ve Jack'i uzun süre tutan birinden topukları neticesine vura vura kaçan adam var.

Diğer tarafta ise Shicibukaileri çöp olarak gören asil bir Yonkou'nun en güçlü üç adamından biri olan Jack, bir diğer Yonkou'nun komutanını bir şekilde indirmeyi başarmış olan biri ve Luffy'den daha güçlü olan Sabo'ya yenildi diye küçümsenen yonkou tümen komutanı var. Karar vermesi pek zor olmayan bir versus.

Oruç 4.komutanı alıyor. Burgess ilk 4 mü bilmiyoruz ama Sabo'ya bu kadar eziliyorsa değildir. Bege de Oruç'tan az değildir.

Jack 3. Komutan. Dof ise çeşitli seviyelerde görülüyor forumda. Croco ise sağlam dönüş yapacak diye düşünülüyor. Ben Luffy ye yakın bekliyorum. Hatta Kraker e karşı daha iyi dövüşürdü meyve avantaji olacağı için.

Bu kadar şaşıracak bir sey yok ki.
Bege oruçtan geri değil midir? Adam direkt eyvallah çekiyor yav :D Supernova diye Bege ile Oruç aynı seviye mi yani? Luffy ile Apoo, Bege aynı seviyede mi? ÇAY.
g4'lü Luffy'e yakın ha Croco?
Abi siz tartışın, haydi hayırlı akşamlar.
Ha bir de, Sanji'nin planı vardır.

Denizleri yöneten 5 adamın 3'ü bizzat kendine göre çöp seviyesindeki adamları almış. Bunların olduğuna dair yüzde yüz elimizde veri var.
Dediğin şekilde işleyecek olursak ve Croco-boy herkesi geçip WB'ye ulaşıcak seviyedeyse, sürekli gemisinde takılan Marco'yu ve Jozu'yu geçmiş demektir. Sen bu dediğine inanıyor musun? Bak ciddi ciddi soruyorum. Crocodile ortama ayak basınca, Marco'nun Shanks'a yaptığı gibi "Buyur geç abi" mi çekti yani? ÇAY HER DERDE DEVA.
Herkesi geçmesi gereklidir demedim elbet birine toslayacak bu şart yani.Oruç 4.komutana bizimkiler direk crackere.Birisi elbet engel olacak geçiş izni yok anlayacağın.Yonkoların bir korkutucu yanı da bu.Ace bile Jinbei ile dövüşmeden karşısına çıkamadı.Crocodile da o an yanında bulunan sağlam bir adamıyla kesinlikle dövüşmüş olmalı.Ace gibi alamadıysa bile yenilmemiş olmalı.O haliyle dalma hadsizliğinde bulunmuş olma ihtimali de var Ace yapmıştı.Fakat Wb yumuşak davranmıştı.Croco için karakterini göz önüne alınca öyle olmayabilir aldığı ezici yenilgi daha da bir ezici olmuş olabilir o şekilde.Bunlar mümkünatı yüksek ihtimaller hatta büyük olasılıkla öyle senin imkansız gözüyle bakman çok ilginç doğrusu...

Trollük mü ? La Jack'ın karşısına WB çıktı da dengesini kaybetmedi mi ? Ki ordan örnek veriyorsun ?

Yada Jack bu serinin ana karekteriyle karşılaştı da mı ona göre yorum yapıyorsun ?

Söylediklerinin elle tutulur hiç bir tarafı yok. Aksine Croc bari Wb ile muhatap olmuş, Jack kimle muhatap oluyor ? Mamutla mı :hhh:

Neyse yazmaya gerek yok, bu da diğerleri gibi dogma yaptığın bir konuya dönmüş :artiz:
Bu konuda Aydın haklı. Crocodile'ı siz gözünüzde büyütsenizde Mangaka'nın biçtiği güç belli. Crocodile'ın karşıdan bir tek Burgess'e karşı bir sansı var ki onda bile Burgess ağır basıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık