+1 Starklar'da tek falso limonlu kek kraliçesi :/Baratheron falan gibi iyi haneler varda klasikten gidip bende Stark diyeceğim. Ailede tek çürük çıkmış o da turuncu en azından![]()
Nasıl altından kalkacak ? Bran gelmişi geçmişi biliyor. Adam büyülü yaratıklarla dolu yerde öldürüldü çok normal.Got'ta sevdiğim son karakterde öldü hem de çok rahat altından kalkabileceği bir oyunla öldürüldü. Yapımcılara burdan lanet ediyor ve Petyr Baelish'i saygıyla anıyorum.
Baelish hanesi favorimdir.
Nasıl altından kalkacak ? Bran gelmişi geçmişi biliyor. Adam büyülü yaratıklarla dolu yerde öldürüldü çok normal.
+1 Starklar'da tek falso limonlu kek kraliçesi :/
7x7 izlemeyen bakmasın.
Şu bölüm ölmesi için ciddi ciddi 100 lira bırakırdım xd gittiler Littlefingerı harcadılar iyice tilt oldum 8.Sezona alıcaz inş hayırlı haberlerini :/
Sansa iyidir, çürük değildir. Hani 11 yaşındaki zaten Güney siyaseti hakkında hiçbir şey bilmeyen ve halihazırda saftirik bir aileden gelen kızdan Cersei, Littlefinger performansı bekliyorsanız yapacak bir şey yok.Baratheron falan gibi iyi haneler varda klasikten gidip bende Stark diyeceğim. Ailede tek çürük çıkmış o da turuncu en azından![]()