Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Game of Thrones'taki Favori Haneniz?

Favori Haneniz?

• Kullanılan toplam oy
    132
Starklar fazla masum ya. Bu kadar masum olmaları canımı sıkıyordu. Mağdur ya da kahraman hikayeleri tüketmekten çok sıkıldım. Lannisterların hepsi kişilik olarak çok daha ilginç, senelerdir üzerine tartışılmaya devam eden karakterler.
Şahsen sıradaki Lannister POV'u nerede diye hızlıca kitabı taradığımı hatırlarım.
Ben bu Rickard Stark ile Kışyarı ve Kuzey Muhafızlığının Eddard'dan önceki asıl varisi Brandon Stark'ın o kadar masum adamlar olduklarına pek inanmıyorum. Özellikle bu Büyük Haneler arası anormal evlilik trafiğinin altında bir şeyler var net. Zavallı Benjen ve Eddard'ın dünyadan haberi yok tabi.

Güneyli Hırslar teorisi gibi teoriler oluşturulmaya çalışılan bu güç blokunun başının Jon Arryn olduğunu söyler ki kitapta Eddard povundan taraflı olarak babacan ve vefakar adam olarak tanıdığımız Jon Arryn'in altından komplocu biri çıkması benim hoşuma gider şahsen. Farklı povlar ile karakter ile ilgili fikirlerin değişmesi teması daha önce de işlendi, mesela Jaime.

Ben bu Rickard Stark ile Kışyarı ve Kuzey Muhafızlığının Eddard'dan önceki asıl varisi Brandon Stark'ın o kadar masum adamlar olduklarına pek inanmıyorum. Özellikle bu Büyük Haneler arası anormal evlilik trafiğinin altında bir şeyler var net. Zavallı Benjen ve Eddard'ın dünyadan haberi yok tabi.

Güneyli Hırslar teorisi gibi teoriler oluşturulmaya çalışılan bu güç blokunun başının Jon Arryn olduğunu söyler ki kitapta Eddard povundan taraflı olarak babacan ve vefakar adam olarak tanıdığımız Jon Arryn'in altından komplocu biri çıkması benim hoşuma gider şahsen. Farklı povlar ile karakter ile ilgili fikirlerin değişmesi teması daha önce de işlendi, mesela Jaime.
Orası çok net bence. Ama başında Jon Arryn olduğunu düşünmüyorum. Başında Rickard Stark var net olarak bence.

Şu şekilde yaklaş:

Serideki savaşın ana odağı Stark ve Lannister aileleri.

Lannisterlar nasıl karşımıza çıkıyor? Baratheonlara kraliçe verip kraliyet ailesinde güç elde etmek suretiyle.

Starkların planı neydi? Baratheonlara kraliçe verip güç elde etmek.

Şunu dikkate alın, Ned Stark 3 çocuğu olmasına rağmen(Jon'u da say 4) tek birisine bile babasının adını vermedi.

Orası çok net bence. Ama başında Jon Arryn olduğunu düşünmüyorum. Başında Rickard Stark var net olarak bence.

Şu şekilde yaklaş:

Serideki savaşın ana odağı Stark ve Lannister aileleri.

Lannisterlar nasıl karşımıza çıkıyor? Baratheonlara kraliçe verip kraliyet ailesinde güç elde etmek suretiyle.

Starkların planı neydi? Baratheonlara kraliçe verip güç elde etmek.

Şunu dikkate alın, Ned Stark 3 çocuğu olmasına rağmen(Jon'u da say 4) tek birisine bile babasının adını vermedi.
Jon Arryn'in savaş sonrası Kral Eli olması da onun istediğini el geçirmiş olduğu fikrini bende uyandırıyor.

Ayrıca Robert Baratheon'un Vadi'de Jon Arryn'in yanında kalması biraz şüphe uyandırıcı. Büyük Hane varisi(Eddard gibi ikinci evlat da değil, Steffon Baratheon öldüğünden beri Fırtınaburnu Lordu kendisi). Kendi evinden çok uzaklarda uzun yıllar kalıyor. Tam tersi lordu olacağı adamlara yakın olması, onlara yakın yaverlik yapması daha mantıklı olurdu.

Martell hanesi dizide hakkıyla işlenseydi daha yüksek oy alabileceğini düşünüyorum. Buz ve ateşin evreninde genel olarak en sevdiğim aile Martell ailesi. Hem oldukça havalı hemde westerostaki diğer ailelere göre veraset sistemi ve gayrimeşru çocuklara davranış tarzlarıyla kalbimi kazanmıştılar. Aile sözleri de bir o kadar etkileyici.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık