Yaptıkları ritüelle birleşince anlam kazanıyor.Ne demek bu mesela? Ahahah.
Yaptıkları ritüelle birleşince anlam kazanıyor.Ne demek bu mesela? Ahahah.
Ben bu Rickard Stark ile Kışyarı ve Kuzey Muhafızlığının Eddard'dan önceki asıl varisi Brandon Stark'ın o kadar masum adamlar olduklarına pek inanmıyorum. Özellikle bu Büyük Haneler arası anormal evlilik trafiğinin altında bir şeyler var net. Zavallı Benjen ve Eddard'ın dünyadan haberi yok tabi.Starklar fazla masum ya. Bu kadar masum olmaları canımı sıkıyordu. Mağdur ya da kahraman hikayeleri tüketmekten çok sıkıldım. Lannisterların hepsi kişilik olarak çok daha ilginç, senelerdir üzerine tartışılmaya devam eden karakterler.
Şahsen sıradaki Lannister POV'u nerede diye hızlıca kitabı taradığımı hatırlarım.
Orası çok net bence. Ama başında Jon Arryn olduğunu düşünmüyorum. Başında Rickard Stark var net olarak bence.Ben bu Rickard Stark ile Kışyarı ve Kuzey Muhafızlığının Eddard'dan önceki asıl varisi Brandon Stark'ın o kadar masum adamlar olduklarına pek inanmıyorum. Özellikle bu Büyük Haneler arası anormal evlilik trafiğinin altında bir şeyler var net. Zavallı Benjen ve Eddard'ın dünyadan haberi yok tabi.
Güneyli Hırslar teorisi gibi teoriler oluşturulmaya çalışılan bu güç blokunun başının Jon Arryn olduğunu söyler ki kitapta Eddard povundan taraflı olarak babacan ve vefakar adam olarak tanıdığımız Jon Arryn'in altından komplocu biri çıkması benim hoşuma gider şahsen. Farklı povlar ile karakter ile ilgili fikirlerin değişmesi teması daha önce de işlendi, mesela Jaime.
Soysuzların yaptığı bu kahpeliği izlemek senin için rahatlatıcı bir şey mi?Rahatlama seansı.
Herkes ailesini koruyor. Binlerce kişi daha ölüceğine bir grup insan öldü.Soysuzların yaptığı bu kahpeliği izlemek senin için rahatlatıcı bir şey mi?
Eminim ulvi bir amaç uğruna kahpe olmayı göze almıştır bu ponçikler. Sen emin adımlarla King vol2 olma yolunda ilerliyorsun yolun açık olsunHerkes ailesini koruyor. Binlerce kişi daha ölüceğine bir grup insan öldü.
Jon Arryn'in savaş sonrası Kral Eli olması da onun istediğini el geçirmiş olduğu fikrini bende uyandırıyor.Orası çok net bence. Ama başında Jon Arryn olduğunu düşünmüyorum. Başında Rickard Stark var net olarak bence.
Şu şekilde yaklaş:
Serideki savaşın ana odağı Stark ve Lannister aileleri.
Lannisterlar nasıl karşımıza çıkıyor? Baratheonlara kraliçe verip kraliyet ailesinde güç elde etmek suretiyle.
Starkların planı neydi? Baratheonlara kraliçe verip güç elde etmek.
Şunu dikkate alın, Ned Stark 3 çocuğu olmasına rağmen(Jon'u da say 4) tek birisine bile babasının adını vermedi.
Robb savaşta galip gelip bütün hepsini kesse ulvi bir amaç olucak mıydı acaba?Eminim ulvi bir amaç uğruna kahpe olmayı göze almıştır bu ponçikler. Sen emin adımlarla King vol2 olma yolunda ilerliyorsun yolun açık olsun