Doran Martell.O değilde bu sezon hiç kilit bir isim ölmedi sanki :\

Sen kitapçısın, kitapta önemli bir yeri vardır herhalde ama dizide ne yaptı sen söyleDoran Martell.![]()
Rickon'da öldü ama varlığıyla yokluğu birdi tek özelliği soyadıydı, zerre ağırlığı olmadı dizide.Martell soyadını taşıyan kimse kalmadı şu anda dizide.Sen kitapçısın, kitapta önemli bir yeri vardır herhalde ama dizide ne yaptı sen söyleRickon'da öldü ama varlığıyla yokluğu birdi tek özelliği soyadıydı, zerre ağırlığı olmadı dizide.

Marteller yok oldu Boltonlar yok oldu, Balon öldü Demir Adalar'da kavga başladı :/ Finalde de veririz epey bir kayıp.O değilde bu sezon hiç kilit bir isim ölmedi sanki :\
Marteller zaten çok önemli değildi düzenli yan hikayesi işlenen bir hane değildi sonuçta. Ramsay'de belliydi. Valla beni tatmin etmedi bu ölümler finalde as oyunculardan biri ölürse güzel olur ama pek sanmıyorum. İzleyiciye yaranmak için yapılmış bu sezon sanki.Marteller yok oldu Boltonlar yok oldu, Balon öldü Demir Adalar'da kavga başladı :/ Finalde de veririz epey bir kayıp.
Cidden üzüldüm. Okları yerken "olum durun la" diye haykırdım resmen.
O derece üzüldüm. Rickonmuş Peh. :IWun Wun?????!!?O değilde bu sezon hiç kilit bir isim ölmedi sanki :\
Ölümü yüreğimizi dağladı ama önemli değildi hikayede şimdi doğruya doğruBölümü izlemeye yeni fırsatım oldu.
Her şeyden önce Wun Wun Öldü lan.Cidden üzüldüm. Okları yerken "olum durun la" diye haykırdım resmen.
O derece üzüldüm. Rickonmuş Peh. :I
Neyse bölüme geçersek gördüğüm güzel mantık hatalarıyla en güzel savaş sahnelerinin bulunduğu bölümdü. Etkileyicilik açısından bölümü çıkışından neredeyse 1 hafta sonra izlememden kaynaklanan "spoiler sarhoşluğu" ndan olsa gerek olan olaylar beni pek etkiledi diyemem. Ki eğer bilmeden izleseydim de etkileneceğimi sanmazdım. Hepsi 2 hafta önce tahmin ettiğim şekilde oldu. Beni etkileyen kısımlar sadece sahnelerin çekimi ve aktarılışı oldu. O savaş sahnesi bırak diziler açısından çoğu filme taş çıkartacak kıvamda diyebilirim.
Ayrıca Ramsey'nin ölümüne gerçekten de sevindim diyemem. Nedeni ise tamam sevmiyor olabilirim ama karakterin öleceğini düşünmek yani bir daha o adamın oyunculuğunu göremeyecek olmak kötü. Şu saatten sonra dizide esaslı bir manyak yok bizim açımızdan.
O değilde savaş sahneler çok iyiydi. Hele Ramsey'nin planı (Plandan kastım Rickon'u saldığı kısım değil. O kısım saçmalığın zirve yaptığı bir kısımdı. Rickon'un dümdüz kaçısı, sahnenin klasikliği vs. Eğer klasikliğe gireceksek Baelish'in geliş sahnesi ve klasikliğinden de bahsetmek lazım. Klişe üzerine klişe yani.) savaş içersinde ki ve yabanilerin çaresizliği vs gerçekten de etkileyiciydi.
Wun Wun?????!!?

Hala acıyor açıkcası.Ölümü yüreğimizi dağladı ama önemli değildi hikayede şimdi doğruya doğru![]()



