Ya bu kız 15-16 yaşlarındayken bir adamın çocuklarını öldürüp, pişirip, adama yedirdi.
Ardından bir salon dolusu adamı öldürdü.
11-12 yaşındayken sakince can alıyordu.
Bu kızın bütün bu yaptıklarına takılmayıp, 18 yaşındayken biriyle birlikte olmasına "Bu kız çocuk yahu" deniyorsa bu kadar, bunun tek sebebi seksizmdir.
Hayır ilk sezonda Emile Clarke da Maise Williams'ın şimdiki haliyle hemen hemen aynı durumlardaydı. Yaş aynı, boy aynı, o da oldukça minyondu. Niye "Kimse bu kız çocuk yahu" demedi. Üstelik Danaerys o zamanlar, Arya'nın şimdiki halinden çok daha masumdu. Asıl çocuk oydu. Niye ona değil de Arya'ya takıldı insanlar, çünkü kızı küçük kız kardeşleri olarak görüyorlar.
Kız büyüdü. Boyu uzadı, vücudu gelişti. Sakin sakin cinayetler işledi.
Kimse rahatsız olmuyor, mutlu mesut izliyor.
Ama nedense bir tek işin içine cinsellik girince herkes "çocuk" diye konuşmaya başlıyor.
Bunun sebebinin ciddi ciddi basit bir "çocuk" savunması olduğunu mu sanıyorsunuz siz?
He söyleyeyim. Ben bu saydığım sahneleri huzursuzluk içinde izlemiş insanım. 2. Sezonda yakaladığı güvercinin başını keşişini izlerken rahatsız olmuş biriyim. Ben takılmadım bu kadar bu olaya.
Evet Arya gibi psikopat insandan beklenmeyecek şeydi. Evet zorlama olmuş vs vs de "çocuk" muhabbeti nedir?