Evet yayınlandı. Hatta 2. bölümü bugün yayınlandı.Ben takip edemedim , 8. sezonun ilk bölümü yayınlandı mı ?
Tamam teşekkürler. İzleyip geliyorumEvet yayınlandı. Hatta 2. bölümü bugün yayınlandı.
Bin yıllarca dağ, tepe, kar, kış demeden kuzgununun peşinden koşmuş adam. Artık ersin muradına hakketti.
Ben bunu hiç hesaba katmamışım bak. Çok haklısın.
Ne dersin? Onlar da ererler mi muratlarına?
Zaten akrabalık ilişkilerini düşündüğünden değilde, tahtın varisi john olduğunu öğrendiği için bi kabulleneme var. Dizide şuana kadar yansıtılan Jon'un tahtla fazla ilgilenmediği. Halkı için en iyisi ne ise hep onu yapmaya çalıştı. Benim tahminim ikisi de sağ çıkarsa evlenecekleri yönünde.Dany küçükken abisiyle evleneceğini zannediyormuş o yüzden Jon’a soğuk bakmayabilir :/
Kuzeyli onuru ve kültürüyle büyümüş Jon'un bu birlikteliği sürdürmek isteyeceğini sanmıyorumDany küçükken abisiyle evleneceğini zannediyormuş o yüzden Jon’a soğuk bakmayabilir :/
Sezon başladığından beri Sansa fırsat buldukça Jon'un Danaerys'e aşkını dile getiriyor. Jon da zaten kuzeyli değil Targeryen olduğunu öğrendi. Damarlarında kan değil, ensest akıyor.Kuzeyli onuru ve kültürüyle büyümüş Jon'un bu birlikteliği sürdürmek isteyeceğini sanmıyorum![]()
Dany’nin öleceğini düşünüyorum kendini Jon için feda edecek gibi duruyor Işıkgetiren muhabbetini işleyecekler gibi yoksa Jon’un tahtı alması zor gibi Grey Worm da Khalesi tahta oturana kadar savaşacağım diyor olası bir iç savaş daha yaşanabilir. Pek derin bi senaryo değil ama salladım işte xDZaten akrabalık ilişkilerini düşündüğünden değilde, tahtın varisi john olduğunu öğrendiği için bi kabulleneme var. Dizide şuana kadar yansıtılan Jon'un tahtla fazla ilgilenmediği. Halkı için en iyisi ne ise hep onu yapmaya çalıştı. Benim tahminim ikisi de sağ çıkarsa evlenecekleri yönünde.
Bana da ilişkileri eskisi gibi olmayacak hissi verdi o sahnede.Kuzeyli onuru ve kültürüyle büyümüş Jon'un bu birlikteliği sürdürmek isteyeceğini sanmıyorum![]()