Ocaktan yeni gelmiş, kokmuş gendry ile ilk deneyimi biraz kötü oldu Arya için benceNiye o da insan değil mi Allah Allah. Giriş ve gelişme çok kötüydü ama. "La zaten ölecez bari bütün zevkleri tadıp gidelim" diyerek giriştiler olaya.

Ocaktan yeni gelmiş, kokmuş gendry ile ilk deneyimi biraz kötü oldu Arya için benceNiye o da insan değil mi Allah Allah. Giriş ve gelişme çok kötüydü ama. "La zaten ölecez bari bütün zevkleri tadıp gidelim" diyerek giriştiler olaya.
Bence Gendry için kötü oldu asıl. Arya dominant taraftı net biçimde.Ocaktan yeni gelmiş, kokmuş gendry ile ilk deneyimi biraz kötü oldu Arya için bence![]()
Bran'ın bu taktik olaylarını üstlenmesi gerekmiyor mu? Neden bu kadar çekinik davranıyor sence, ne düşünüyorsun bu konuda?Şu Old Nan kimdi, hala merak ederim. O kadın olsaydı, savaşı kazandıracak taktiği verirdi.
Bran'in verebileceği bir taktik olduğunu sanmıyorum. Savaştan anlamıyor neticede. En fazla Gece Kralı'nın nasıl öldürülebileceğini biliyordur.Bran'ın bu taktik olaylarını üstlenmesi gerekmiyor mu? Neden bu kadar çekinik davranıyor sence, ne düşünüyorsun bu konuda?
Benim de taktik derken söylemek istediğim oydu. Gece Kralı ölürse/yenilirse işimiz tamam diye düşünüyorlar ama birisi bile bunun yolu yordamı nedir soruşturmuyor. İlk İnsanlar'ın Gece Kralı'nı yendikleri kimse tarafından bilinmiyor mu, neden Bran'ın görüleri ile bir yol bulmaya çalışmıyorlar mesela.Bran'in verebileceği bir taktik olduğunu sanmıyorum. Savaştan anlamıyor neticede. En fazla Gece Kralı'nın nasıl öldürülebileceğini biliyordur.
Bütçe denkleşmemiş.Bu Jon Snow'un bir kurdu vardı ne oldu ona ? 2 sezondur görünmüyor.
Bu Jon Snow'un bir kurdu vardı ne oldu ona ? 2 sezondur görünmüyor.
Gözüktü ya bu bölüm. Jon, Sam ve Efkarlı Edd'in konuştuğu sahneden önce gözüküyor.Bütçe denkleşmemiş.