Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Game of Thrones Evreninde Yaşasaydın Kaç Yaşında Nasıl Ölürdün?
test linki https://onedio.com/haber/game-of-thrones-evreninde-yasasaydin-kac-yasinda-nasil-olurdun-784253
45 yaşında akgezen tarafından öldürülen maceraperest cesur insan.

Alakası Yok. Orada yaşasaydım büyük ihtimalle Güney'e kaçar, hatta mümkünse Westerostan defolup gitme planları yapardım özgür şehirlere. Westeros vatan millet sur azor ahai rhollor muhabbeti yapanlara abi bir git halk koyun lordların peşinde kepaze olmuş ben ne yapabilirim der, Rhollor yok din yalan hep o dincilerin elinden çıkar zaten böyle şeyler azor ahai de gelmez daha der giderdim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
O değilde Lyanna meselesiyle ilgili aklıma gelen bir teori var kitapları okumadım bu yüzden okumuş olan arkadaşlar saçmalık diyebilirler. Zaten dizide değil daha çok kitapta olabilir diye düşündüğüm bir şey

Şimdi Lyanna genel olarak Arya gibi birisi şeklinde tasvir ediliyor. Ned Stark ilk kitapta kendisi hakkında bu benzetmeyi çok sık kullanıyor. Eh Arya'nın nasıl olduğundan bahsetmeye gerek Yok herhalde.

Şimdi ben Arya karakterindeki bir insanın Babasının ve abisinin ölümünü, koca bir krallıkta onlarca insanın öldürülmesini göze almak pahasına nişanlıyken evli bir erkeğe kaçacağını düşünmüyorum. Fazla bencilce bir hareket. Bence bunun arkasında başka bir şey var

Nedir? Bana kalırsa bir şekilde Rickon Stark'ın( savaştan önceki kuzey lordu) White Walkerlarla bağlantısı olabilir. Artık bu buzluk kılıklı abilerin amaçları neyse bir şekilde ona hizmet ediyor olabilir. O ara bir şekilde Lyanna tek gecelik bir ilişkiyle hamile kalmış olabilir ve Rickon'dan çocuğu yani buz ve ateşin şarkısını istemiş olabilirler. Lyanna da bu yüzden kaçmış olabilir. Akgezenlerin özel olarak Jon Snow'un peşinde olduğuna ilişkin teoriler vardı.

Ama asıl ilginç olan şey bana kalırsa bu işteki grilik. Yani zaten hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu seride başından beri saf iyi olarak görülen bir ailenin aslında çok karanlık bir tarafının olması hatta öyleki tüm kaosu başlatan şeyin asıl parçası olduğu gibi asıl düşmanla bağlantılı olmaları bence Asoiaf'a yakışan bir twist modeli olurdu.

Evet siz ne düşünüyorsunuz? Umarım arada kaynamaz(muhtemelen kaynayacak ama neyse :/)

O değilde Lyanna meselesiyle ilgili aklıma gelen bir teori var kitapları okumadım bu yüzden okumuş olan arkadaşlar saçmalık diyebilirler. Zaten dizide değil daha çok kitapta olabilir diye düşündüğüm bir şey

Şimdi Lyanna genel olarak Arya gibi birisi şeklinde tasvir ediliyor. Ned Stark ilk kitapta kendisi hakkında bu benzetmeyi çok sık kullanıyor. Eh Arya'nın nasıl olduğundan bahsetmeye gerek Yok herhalde.

Şimdi ben Arya karakterindeki bir insanın Babasının ve abisinin ölümünü, koca bir krallıkta onlarca insanın öldürülmesini göze almak pahasına nişanlıyken evli bir erkeğe kaçacağını düşünmüyorum. Fazla bencilce bir hareket. Bence bunun arkasında başka bir şey var

Nedir? Bana kalırsa bir şekilde Rickon Stark'ın( savaştan önceki kuzey lordu) White Walkerlarla bağlantısı olabilir. Artık bu buzluk kılıklı abilerin amaçları neyse bir şekilde ona hizmet ediyor olabilir. O ara bir şekilde Lyanna tek gecelik bir ilişkiyle hamile kalmış olabilir ve Rickon'dan çocuğu yani buz ve ateşin şarkısını istemiş olabilirler. Lyanna da bu yüzden kaçmış olabilir. Akgezenlerin özel olarak Jon Snow'un peşinde olduğuna ilişkin teoriler vardı.

Ama asıl ilginç olan şey bana kalırsa bu işteki grilik. Yani zaten hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu seride başından beri saf iyi olarak görülen bir ailenin aslında çok karanlık bir tarafının olması hatta öyleki tüm kaosu başlatan şeyin asıl parçası olduğu gibi asıl düşmanla bağlantılı olmaları bence Asoiaf'a yakışan bir twist modeli olurdu.

Evet siz ne düşünüyorsunuz? Umarım arada kaynamaz(muhtemelen kaynayacak ama neyse :/)
Bu ara akgezenlerin starklarla alakalı olduğunu düşünmeye başladım.Hatta Jonu dirilteninde kuzeyin tanrısı olduğunu artık ağaç mı ya da akgezenlerin ölü diriltme gücünü veren mi ne derseniz deyin.Akgezenler Jonu arıyo ama ne için.
Lyanna meselesi bence birden gelişen bir olay.Gülümsüyen ağaç şövalyesine bakmak lazım.Finalde ortadan kayboluyo bu gizemli kahraman.Rheagr aramaya çıkıyordu ama bulamamıştı.Ya bulmuşsa Lyannaya da neden turnuva sonunda kraliçe ilan ettiği de aydınlanmış olur.

@Gutts

Akgezenler Jon'un peşinde teorisi 6. bölüm itibariyle yattı diyebiliriz.NK'in Jon'u o kadar köşeye sıkıştırdıktan sonra öldürmemesinin hiç bir mantığı olamaz.

@Gutts

Akgezenler Jon'un peşinde teorisi 6. bölüm itibariyle yattı diyebiliriz.NK'in Jon'u o kadar köşeye sıkıştırdıktan sonra öldürmemesinin hiç bir mantığı olamaz.
Öldürmemesi değil öldürememesi.

Vay nasıl olur işte falan demeyin dizi klasik Hollywood ayarında seyretmeye başladı 7. Sezonu öyle değerlendirmeliyiz artık.

@RedTeroR

Bu arada buz ve ateşin şarkısına değil de buz ve ateşe Martin göndermeler yapıyormuş diye bir şey okumuştum sanki.Mesela akgezenleri NK(buz) diriltiyor,Jon'u ışığın tanrısı(ateş) diriltiyor.Seride buz ve ateşe böyle bir kaç gönderme yapılmış galiba.

Ha tabii buz ve ateşin şarkısı nedir derseniz muhtemelen buz(Lyanna),ateş(Rhaegar) ve şarkılarıda (Jon) ya da buz(Jon=AA),ateş(Dany=Nissa Nissa) şarkılarıda işte akgezenlerin yenilmelerinde en önemli iki isim olmalarına ithafen söylenmiş bir şey.Çünkü dizide ilk defa Melisandre ''Buz ve ateşi bir araya getirdim'' tarzı bir şey diyor.O ikisini de bir araya getirmesinin nedeni kehanetteki rolleri onların üstleneceğini düşünmesi.
Hacım baya teori var o Buz ve Ateşin Şarkısı betimlemesine. Bende en yakın olanı destekliyorum, hem en yakını daha tamamlayıcı benim gözümde. Birde Rhollo versus Ölüm Tanrısı şeysi vardı, onu da Ateş Buz'dan sayıyorlar. Daha bir çok benzerlik var bu Ateş Buz temasında.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık