Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Çok bir şey değiştireceğinden değil ama 2002 yapım Watrcraft 3 karakteridir kendisi. World of Warcraft ilk göründüğü oyun değil yani.

Edit: Daha eski warcraft oyunlarında da yer almış olabilir ama onlar çok eski ve araştırmaya üşendim şimdi.
Warcraft ilk oyunu 23 kasım 1994 yapımıdır. Lich King de o zamanlar veya 1 sene sonra seriye işlenmiştir...

En büyük pay zaten bu tip epik fantazi tarih tarzı kurgularının yaratıcısı olan Lord Of The Rings...
İyi ki bu seriyi yazmışlar bizde farklı farklı varyasyonlarını görüyoruz...

Son düzenleme:
Night King reyizdir, dizide gördüğümüz bir animasyoncunun oluşturduğu Night King'dir. Yani "LK'e benziyor la bu" demek yersiz, adam oradan buradan toplamış zaten.

Çok bir şey değiştireceğinden değil ama 2002 yapım Watrcraft 3 karakteridir kendisi. World of Warcraft ilk göründüğü oyun değil yani.

Edit: Daha eski warcraft oyunlarında da yer almış olabilir ama onlar çok eski ve araştırmaya üşendim şimdi.
W3 ün yaması olan frozen throne de arthas lich king oluyor.Ama olup kalıyor aslında wow da görünüyor lich king.Sindragosa yı uyandırışı falan wow zamanı.

Olm NK'i falan boş verin de hain, gaspçı, şişko, yalancı vede çakma kral (hepimiz kimden bahsettiğimi biliyoruz)'dan konuşun biraz.

Biz Rha'cıyız knk, Madking yoksa Rha vardı, niye Rha ile anlaşma yapıp tahtı Rha'ya vermedi Robert? Çünkü kıskanç bir hain idi...
Rhaegar iyi biriydi, ama Robert'in isyanda çok fazla haklı sebebi vardı, ve Rhaegar'ı tanımıyordu. Lyanna'nın yani nişanlısının Rhaegar tarafından kaçırıldığını düşünüyordu evli olmasına rağmen babasınında ne bok olduğu ortada olan Rhaegar ile neden anlaşmaya gitsinki. (gerçeğin ne olduğu önemli değil bu durumda) ki illa suçlanılacak biri varsada Lyannadır bence. Onun harici eğer ortada bir gaspçı varsa Targaryenlardır, Aegon'dur sebepsiz yere Dorne hariç tüm westerosu ayrı ayrı gasp ettiler ateş kan ve korku ile, çünkü ejderhaları vardı :/

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık