Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Game of Thrones (2011-2019)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 46 73.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 17 27.0%

• Kullanılan toplam oy
    63
Gerçek etik kurallarıyla değerlendirilmemeli dediğin şey şuan da dünyanın en cok izlenen dizisi. Minyonlar takip ediyor m seriyi. Insanlara örnek teşkil etmesi gerekir yani. Tamam fantastik seri fakat karakterlerin ensest ilişki yaşayacak olması gerekmez. Mide bulandirici iğrenç bişey işte. Haberleri yok Jon ve Dany'nin haberleri olduklarında napacaklar cok merak ediyorum.
Örnek teşkil ediyor işte. Ensest yapmayın yoksa Joffrey gibi çocuğunuz olur. :D

Ensest meselesi Westeros'ta da normal bir şey değil. Sadece Targaryenlarda normal. Zamanında Yüce Rahip, "ensestten doğma bu" diye Aenys Targaryen'a karşı ayaklanmıştı.

Örnek teşkil ediyor işte. Ensest yapmayın yoksa Joffrey gibi çocuğunuz olur. :D

Ensest meselesi Westeros'ta da normal bir şey değil. Sadece Targaryenlarda normal. Zamanında Yüce Rahip, "ensestten doğma bu" diye Aenys Targaryen'a karşı ayaklanmıştı.
Aslında beni kötü yönde etkiledi :ehe:.

İzlemeden önce bu ne iğrenç diyen biriyken şuan gayet normal geliyor yani çocuklarım olsa ensest ilişkiye girseler(karşılıklı rıza dahilinde) fazla umurumda olmaz garip görmem Joeffrey gibi çocukları olması kendi bilecekleri iş benim yapabileceğim bir şey değil.

Ama gerçi beni baz almak ne kadar doğru bilemem iç dünyam leş biraz. :at:

8. sezon da da lord of the rings tadında geçer :D
Kralın Dönüşü...
Zaten Yüzüklerin efendisinden etkilendiğini söylemişti kitabının yazarı, olur mu olur hani. Sam olayı aklıma geldi bak şimdi :) Ama Aragorn'un Gondor çıkarmasında ki gemiden inme sahnesi gibi bişey nasıl yapacaklar merak ediyorum :D

Zaten Yüzüklerin efendisinden etkilendiğini söylemişti kitabının yazarı, olur mu olur hani. Sam olayı aklıma geldi bak şimdi :) Ama Aragorn'un Gondor çıkarmasında ki gemiden inme sahnesi gibi bişey nasıl yapacaklar merak ediyorum :D
Zaten yazar kitabının sonunu lotr gibi yapacağını söylemişti yarı mutlu son Adam sadece etkilenmekle kalmıyor baya baya hayranı. Ama diziyi etkilemez Martinin düşünceleri artık adam diziyi izlemeyi bile bıraktı çünkü. Artık hiç bir şeye karışmıyor Dizi ile ilgili.

Zaten yazar kitabının sonunu lotr gibi yapacağını söylemişti yarı mutlu son Adam sadece etkilenmekle kalmıyor baya baya hayranı. Ama diziyi etkilemez Martinin düşünceleri artık adam diziyi izlemeyi bile bıraktı çünkü. Artık hiç bir şeye karışmıyor Dizi ile ilgili.
Adama da yazık ya sen yıllarca emek edip muazzam bir baş yapıt çıkarıyorsun sonra iki senarist gelip hiç ediyor.. Bir ara fan made senaryo çıktı inşallah oradakine benzer bir şey görmeyiz final sezonda

Adama da yazık ya sen yıllarca emek edip muazzam bir baş yapıt çıkarıyorsun sonra iki senarist gelip hiç ediyor.. Bir ara fan made senaryo çıktı inşallah oradakine benzer bir şey görmeyiz final sezonda
Martinin bahanesi işim var o yüzden bıraktım diyor ama kim inanır ki kitabı bile yazmıyorsun doğru düzgün. O senaryoya benzer olur mu bilmem ama Bran olayı olacak gibi duruyor cidden. Zaten en başından itibaren öyle düşünüyordum ben.

Aynı şeyi bende reddit üzerinde söylemiştim bir kaç gün önce. George R. R. Martin baya bir kopyalamış LK'yı
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6w7asr/night_king_vs_lich_king_wow/
Lich King 2004 yapımı bir oyunun karakteri, oysa Night King 1992 basımı bir kitapta bahsedilen karakter. Bir kopyalama varsa oyun yapımcılarındandır.

Night King kitapta sadece bahsedildi ve asla gösterilmedi. Ancak bildiğimiz kadarıyla Ötekilerle işbirliği içindeydi veya liderleriydi. Kendisi 13. Gece Nöbeti Lord kumandanıdır ve Stark ailesindendir. Benjen gibi Nöbet'e gönderilen ikinci veya üçüncü çocuk olabilir. Zamanında Kuzey Kralı olan kardeşi ve Duvar'ın ardındaki kralın ittifakıyla mağlup edildi.

Dizideki eleman sadece unvan olarak Night King'i kullanıyor olabilir, bizzat kendisi de olabilir. Senaristler hemen her şeyi üstünkörü ve detaysız aktardıklarından, pek bilgi sahibi değiliz.

Martin, Yüzüklerin Efendisi'nden yazınsal veya kurgusal olarak etkilenmemiştir. Hatta yeri geldiğinde Tolkien'i eleştirir bazı kurgu tercihleri için. Tolkien'i kendisinden üstün tutup büyük saygı gösterse de herhangi bir etkilenme yok. Aksine onun etkisinden kaçmaya çalışıyor gibi, tamamen farklı şeyler üretiyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık