Bu 10+4'ü GS'liler niye istemiyor anlayamadım.
İcardi ile sözleşme yenilememeleri için güzel bir bahaneleri de oluyor, nedense kalmasını isteyenler var.
Nhaga ve dönecek Jelert var +4'e uyan. İkisi de katkı verebilecek oyuncular.
Sara,Sallai ve Singo gitti gibi haber yapıyorlar. Lemina ile sözleşme yenilediğin sayalım. Gidenler doğruysa 6 tane yabancısı oluyor takımın birde 2 tane +4'e dahil edeceği genç yabancısı.
Boey ile beki kapattıklarını sayarsak yedeği de Jelert. 1 tane elit orta saha alabiliyorlar 1 tane stoper yedeği alabiliyorlar, 1 de hadi Okan Lang'ı çok sevdi diyelim Lang'ı alsınlar. Uca da 2 mevki yedekleyen Can Uzun'u aldılar mı transferi yorulmadan kapatırlar. 2'de +4'e katabilecekleri oyuncu oluyor.
Bu kuraldan başı yanacak tek kulüp FB onlara da kural sökmüyor genelde her türlü illegalite serbest.
İcardi'yi şu haliyle sezon başında kampla ve Fener ya da BJK'nin forvetine koy. eğer sezon boyunca ciddi sakatlık yaşamazsa 25+ gol atar takımı ona göre kurarsan. şu haliyle 15 attı adam (Mourinho'nun portekizdeki günde tek idman olan kampı gibi değil ciddi kamptan bahsediyorum). Nhaga gelişmesi lazım, Normalde kiralık gönderip geliştirip almamız lazım ama 10+4 de mecburen kalacak. Jelert Galatasaray kalitesinde değil. Galatasaray Sallai'yi gönderirse büyük hata olur. Sallai oynadığı maçlarda galibiyet yüzdesi en yüksek olan oyuncu. Sara ve Singo'yu birilerine çakabilirsek mükemmel olur.
Gelelim gs niye istemiyora. Varsayalım ki Sİngo'yu çaktık birine, Sallai'de ben premier ligden teklif aldım gitmek istiyorum dedi gitti. Elinde sağ bek yok. Nolcak mecburen Zeki Çelik'in kucağına oturacaksın. Adam kuraldan sonra olduğu için menajeri 5-6 m yıllık ücret isteyecek. Verirsen Abdulkerim, Uğurcan çakır, Barış alper biz oç muyuz bize niye vermiyorsunuz diyecek. Vermezsen alamayacaksın çünkü ya fener ya bjk birisi verip alacak kulupler kucağa oturdu bir kere. Şimdiden başakşehir bertuğ için 10m+ para istiyor, ahmed kutucu'yu şimdi alacak olsan 10m + isterlerdi bu kuraldan sonra. ( eyüpteki iyi döneminden sonrası için diyorum). Ne gerek var kazıklanmaya ? Şimdi barış alpere teklif gelse gideceğim dese ne yapacaksın ? elinde alternatif yok. Aral şimşiri mi alacaksın? onun için bile kucağa oturacaksın. tek çare kenan Yıldızı almak barış giderse, o da kolay değil. Ya da Barışı tutacaksın o da zam diyecek, 10 m mi vereceğiz yıllık ? Halbuki bu kural olmasa barışı satar geçersin yerine yabancı çekersin lookman vs muadilini. Şimdi Şampiyonlar ligi +ligde başarı isteniyorsa mecburen Can uzun + ferdi kadıoğlunu almak zorundayız. Barış giderse yerine yabancı ya da kenan (juventus şl gidemezse).
Yani kısaca ne gerek var yerli futbolculara kazıklanmaya? Adam 7 gol atmış Bertuğ için 10m istiyor ya. Bizim millet de icardi gitsin diyor.

daha öncede bu kurallar vardı bi halta da yaramadı. Dünya kupasına hangi kuralla gittiysek onun kalması mantıklı. Şimdi avrupada gelişecek çocukların hepsini ligde tutmak için dünya paralar harcanacak. Hadi sakatlık oldu şampiyonlar liginde yedek forvet olarak bertuğ mu girecek ? Ahmed kutucuyu gördük işte. O da 8 gol 7 asistle geldi Eyüp'ten. Yabancı serbest olsa kim alır bertuğ'u, Aral şimşir'i, zeki çelik'i. Sonra şampiyonlar Liginde çekeceksin bi PSG adamlar 7-8lik yapacak bizi bu uyduruk şeyler yüzünden.