Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Ağız tadıyla bi Can Armando izleyecekti insanlar...
Okan'ım ekmek arası götürecek gelebileceği en kötü kulübe geldi.Seneye Tr kupasında toplamda 120 dakikası filan olur gerisi yatış. Adamın psikolojisin bozdu taraftar berabere kalsa istifa tagı açılıyor şampiyon olamasa evini basacaklar bu ortamda ne Nhaga ne Can süre alabilir. Alt yapı topçularından hiç bahsetmiyorum bile bu durum sürdürülebilir değil ama adamın yapabileceği bir şey de yok.

Bu durumlar için şu rezerv ligin geri dönmesi lazım oyuncuların en azından süper lig A takım seviyesi ama kısıtlı süreler bulabilen oyuncularla oynaması lazım ki gelişebilsinler. Eminim anadolu kulüpleri buralarda parlayan oyunculardan dünya para kazanır büyük takımın kulübesinde çürüyecek genç yetenekleri geçtim herkese yarayabilecek bir oluşumdu. Ali beyimiz FB sonuncu diye apar topar kaldırttı güzelim işi.

Kasımpaşa şu kadro ile nasıl küme düşme hattında hayret edilesi Emre nasıl hocalık yapmaya yüz buluyor araştırılmalı.

Edit: Umarım bu maç İcardi ile sözleşme yenilememeleri gerektiğini göstermiştir, İlkay yine Türk kontejyanı olduğu için tutulmalı birde ismi var oynamasa da ses çıkarmıyor feshedip maaşını ödeyeceklerine etinden sütünden yararlansınlar büyük potansiyel hoca diyordu Guardiola bunun için değerlendirilmeli, Ahmed Kutucu-Arda Ünyay-Günay-Kaan yedeklik yapamayacak oyuncular onlar da gönderilmeli. Singo stoper olarak vasat altı bir oyuncu olduğunu gösterdi yine umarım hala stoper düşünmüyordur.

Küme düşen Antalya oldu 30 yaşlarında yabancı almaktan ciğerleri söndü sonunda her sene baştan kadro kuruyorlardı bir amaç edinememiş bir kulüptü. Umarım seneye Bursaspor çıkar lige renk gelsin az.

Son düzenleme:
Bence İstanbul deplasmanı kalsın diye Kasımpaşaya kıyak çektiler. Zaten Kara gümrük düştü, kim antalyaya gidip gelip uğraşacak İstanbul'da kalmak varken. Bir ara bizde cassio Lincoln diye bir eleman vardı, Ankara ve İstanbul dışında deplasmana gitmiyordu eleman. Sakatım falan diyordu kart görüyordu gitmemek için. Bence İstanbul kuluplerinin işine geliyor başka şehire gitmeden kendi aralarında oynamak. Bu yüzden Trabzonun aldığı puan çok kıymetli diye düşünüyorum. Seneye Hacıosmanoğlunun desteğiyle Galatasarayın en büyük şampiyonluk rakibi bence Trabzonspor olacak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık