Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Final maçı beklediğim gibi başladı full tempo .

O el pozisyonu penaltı olarak sayılsaydı Süperligde bir iki şampiyonluğun el değiştirmesi gerekirdi, bize hep yakın mesafeden çarpma penaltı olmaz diye gösterildi verilseydi bizim sosyal medya yıkılırdı.

Nuno Mendes niye ikinci kırmızıdan atılmadı onu anlamadım Ma

Final maçı beklediğim gibi başladı full tempo .

O el pozisyonu penaltı olarak sayılsaydı Süperligde bir iki şampiyonluğun el değiştirmesi gerekirdi, bize hep yakın mesafeden çarpma penaltı olmaz diye gösterildi verilseydi bizim sosyal medya yıkılırdı.

Nuno Mendes niye ikinci kırmızıdan atılmadı onu anlamadım Ma
Çok da yakın değildi gibi bilemiyorum altan

+5 veriyorsun +4 te gol oluyor sen hala uzatmaya devam ediyorsun.O sırada gol olsa ne olacak.Saçma sapan işler.Maç 1-0 devam etseydi hemen bitirirdi.İyi oldu Bayerne oh mis.İnş Psg yine şampiyon olur hakediyorlar.

Bayern atlasın istiyordum ama hak eden taraf atlamış oldu.

Bayern atlasa Arsenal'e pek şans vermeyecektim ama PSG'ye karşı şansları var bence defans hattının boy ortalamasına bakınca duran topla çözer bence Arsenal.

Arsenal gibi otobüs çekip Real gibi kontraya çıkıyorlar. Lazım olduğunda da prime Barça gibi pas oyunu oynayabiliyorlar.

Dehşet bir fikstürün içinde vura vura finale geldiler. Makine gibi takım.

Luis Enrique Hocam saygılar. Kupayı Arsenal'e salarsan 2x saygılar.

Arsenal gibi otobüs çekip Real gibi kontraya çıkıyorlar. Lazım olduğunda da prime Barça gibi pas oyunu oynayabiliyorlar.

Dehşet bir fikstürün içinde vura vura finale geldiler. Makine gibi takım.

Luis Enrique Hocam saygılar. Kupayı Arsenal'e salarsan 2x saygılar.
Son kısma kadar acayip hemfikir ilerliyorduk. Ancak futbol katili losersenal e kupa salma diyince orada bir yollarımız ayrıldı

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık