Kulübümüz İtarafından, sildur'un son torunu Victoriad Osimhen'dor için, Khazaddum madenlerinden. efsanevi Mithril zırhı dövdürülmüştür." Diye yorumladım.
Mithril de bilindiği gibi "tüy kadar hafif, ejderha derisi kadar sağlam" olan LOTR evreni malzemesiydi.
Artık canlı canlı bir "Kral'ın dönüşü" izleriz umarım.
Osimhen doping yapıyor, koluna ekstra güç veriyor derler. Saç boyasından bile binbir mana çıkardılar.
Kulübümüz İtarafından, sildur'un son torunu Victoriad Osimhen'dor için, Khazaddum madenlerinden. efsanevi Mithril zırhı dövdürülmüştür." Diye yorumladım.
Mithril de bilindiği gibi "tüy kadar hafif, ejderha derisi kadar sağlam" olan LOTR evreni malzemesiydi.
Artık canlı canlı bir "Kral'ın dönüşü" izleriz umarım.
Atelin içinde ona güç veren doğaüstü taşlar var [sonsuzluk taşları] Osimhen kollukla maçlara girmesin diye TFF'ye itirazlarda bulunurlar. Bunlardan beklerim.Osimhen doping yapıyor, koluna ekstra güç veriyor derler. Saç boyasından bile binbir mana çıkardılar.
Yüzük onda ama ahlak timsali beyimiz adil olmaz bana yakışmaz diye takmıyor ki. Zaten başlı başına haksız rekabet herif.Yüzük takınca da görünmez olacakmış.