Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Maçı izlemeyip sosyal medya yorumu mu atıyorsun yoksa totem mi yapıyorsun bilmiyorum da.
Uğurcan'nın 4 kurtarışı var, yakaladıkları beklenti 1.65
GS'nin 1.

Şuanda da gole yakın olan taraf net olarak Göztepe. Adamlar çatır çatır oynuyor. GS keyfinden topun arkasına geçmiyor, keşke Okan'nın o kadar kafası çalışsa. Adamlar oyunun genelinde GS'ye top oynatmadı. İnşallah duran toptan bir tane daha atarız yoksa maç sıkıntı gerçekten
Lan adamlar kale dibinden dışarı vuruyor ne tartışıyoruz daha? Bize yaptıkları savunmaya bak size yaptıkları savunmaya bak. İkisi bir diyorsan tartışmaya gerek yok zaten... :)

Göztepe en son GS'yi yendiğinde GS ligde 6. sırada falanmış formalite maçında. Onun dışında tüm maçlar mağlubiyet.

Uğurcan kurtarışları var dediğinde üstüne gelen kafa vuruşu falan. Kale dibinde dışarı vuruyor adam olay kurtarış mı sence? :D

Lan adamlar kale dibinden dışarı vuruyor ne tartışıyoruz daha? Bize yaptıkları savunmaya bak size yaptıkları savunmaya bak. İkisi bir diyorsan tartışmaya gerek yok zaten... :)

Göztepe en son GS'yi yendiğinde GS ligde 6. sırada falanmış formalite maçında. Onun dışında tüm maçlar mağlubiyet.

Uğurcan kurtarışları var dediğinde üstüne gelen kafa vuruşu falan. Kale dibinde dışarı vuruyor adam olay kurtarış mı sence? :D
Gözünü seveyim illa her takım otobüs çekmek zorunda mı? Adamlar kendi evinde oynamaya çalışıyorlar oynuyorlar da gayet. Kaçırmaya bakıyorsan Sallai neler kaçırdı, bombaş adama ne paslar verilmedi GS de mi maçı satıyor?

Basbaya iyi oynuyor işte Göztepe hatta daha iyi oynayan taraf.

Fener'e her maçında açık oynayan Volkan için de bize yatıyor diyor musun mesela?

Gözünü seveyim illa her takım otobüs çekmek zorunda mı? Adamlar kendi evinde oynamaya çalışıyorlar oynuyorlar da gayet. Kaçırmaya bakıyorsan Sallai neler kaçırdı, bombaş adama ne paslar verilmedi GS de mi maçı satıyor?

Basbaya iyi oynuyor işte Göztepe hatta daha iyi oynayan taraf.

Fener'e her maçında açık oynayan Volkan için de bize yatıyor diyor musun mesela?
Volkanın TD olarak GS'ye karşı 1 galibiyeti falan var. Görende her maç puan aldı sanır, sizin "Kasımpaşa FB'nin arka bahçesi" deyip durduğunuz Kasımpaşa bu sene 2 maçta da puan aldı bizden... :)

Yağmurlu havada su vermem bu hainlere Ulan Barış sırf itiraz itiraz icraat yok .Allah belalarını versin galibiyete sevinemiyorum iyi oynayarak kazansak belki Fenerle Tsyi umutlandırmayacaz

Sane itine bu kadar tahammül edilirmi !!

Volkanın TD olarak GS'ye karşı 1 galibiyeti falan var. Görende her maç puan aldı sanır, sizin "Kasımpaşa FB'nin arka bahçesi" deyip durduğunuz Kasımpaşa bu sene 2 maçta da puan aldı bizden... :)
Kasımpaşa kaç yıl süperligde ve nasıl bir mazisi var bakalım FB ile maçlarında göztepe ile bir mi.

Al bu da Fener ile kendi evlerinde oynadıkları maç. Sizin maçta çok daha fazla topa sahip olmaya çalışmışlar. Atak dağılımınız da gayet dengeli. Size karşı da gayet oynamaya çalışmış adamlar.
Ki yarım saat 10 kişi oynamışlar. Ona rağmen evlerinde %40 topla oynamışlar size karşı.

Bize karşı ise 11 kişi %32'de kalmışlar. Maçın başında geriye düştükleri için daha fazla risk almışlardır. O da belki. Sizin maç 90 dakika 0-0 gitmiş.

Ha dersin ki, kardeşim hiç mi analiz yapmıyorsun, GS'nin nasıl puan verdiği belli vs. bu ayrı mesele.

Kendi adıma Volkan için de hep bunu dedim zaten. İşin gırgırı bir yana Volkan veya başka biri için zaten maçı sattı demedim hiç. Ama sen ciddi ciddi buna inanıyor gibisin. Bu yüzden maçı izlemeden sosyal medya kesitlerine kanma diyorum. Adamlar daha iyi olan taraftı. GS 5. dakika'da öne geçmenin ekmeğini yedi. Diğer golün biri şansa, diğeri yine duran top.

Bu arada baktım da Uğurcan'nın engellediği gol beklentisi 1,33

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık