Hele hele futbolun güzellikleri, Liverpoollu liman işçileri sevdalısı Sokratçı Fatih'e bak sen.
Bence artık siz totem yapmadığımı ve derin anewlizlerimle neredeyse hep haklı çıktığımı kabul edin.Bence artık totem sebebiyle ders alman ve gerçekten de Fenerbahçe ya da Trabzonspor'un şampiyon olması gerekiyor.![]()
Abi benden çok yaşayacaksın. Ben de tam o tweeti görüp yazıyordum ki bir baktım sen yazmışsın bileLan şu mesajı attıktan sonra önüme bir tweet düştü acayip koptumJaponya'da başlayan vücutla kalp yapılan bir akım çıkmış, Davinson Sanchez maçta o akıma nazire yaparcasına bir pozisyon vermiş
görseli atmıyorum arayan bulur
8M - Kdv kaç oluyordu ya?Şu onuachu kaç para yav obezcardi yerine alamıyor muyuz
Geçen maç Orkunun saçma sapan kırmızısı olmasaydı farka giderdiniz bu sefer o maçın intikamını bekliyoruz sizden fenerli arkadaşlarım var dün onlar eğlendi bugün sıra bize gelsinFB'li arkadaşlar çok da sevinmesin, ligde iddiamız yok ama derbi maçı bu. Geçen maç şansa aldınız. Çok da iyi olmadığınız bir dönemde üç puan almayı düşünmeyin bile.