Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
İnce işi kiminle bitireceğiz? Kenan 50 kere çalım attı, gene sonuç gelmiyor. Sebebi belli.
Kenan elli kere çalım atıyor da iyi çeviremiyor ki.

Maşallah' var Kenan'ın parıldıyor ama son hamleleri iyi değildi.

Orkun'un Kenan'a Kerem'e servis yapar, Arda kendisini sağa atıp rahatlar vs.

Barış yıkılmıyor, fizik koyuyor vs ama topu alsa ne olacak adamlar hep yerleşik halde zaten.

Kenan elli kere çalım atıyor da iyi çeviremiyor ki.

Maşallah'ı var kenanın parıldıyor ama san hamleleri iyi değildi.

Orkun'un Kenan'a Kerem'e servis yapar, Arda kendisini sağa atıp rahatlar vs.

Barış yıkılmıyor, fizik koyuyor vs ama topu alsa ne olacak adamlar hep yerleşik halde zaten.

Forvet lazım şu an. Yoksa da Barış geçsin, onun yerine Arda geçer. Kerem'le de Orkun değişir.

Kerem yerine Deniz'i koysun.Kerem içeride eziliyor stoperlerin arasında.Ne Barış ne Kenan içeri giriyor.Deniz'i çok izlemedim ama en azından ceza sahasında ezilmez stoperlere.Arda'da çok etkisiz kaldı.Biraz daha ceza sahası çevresinde etkin olmalı.

Kerem yerine Deniz'i koysun.Kerem içeride eziliyor stoperlerin arasında.Ne Barış ne Kenan içeri giriyor.Deniz'i çok izlemedim ama en azından ceza sahasında ezilmez stoperlere.Arda'da çok etkisiz kaldı.Biraz daha ceza sahası çevresinde etkin olmalı.
Şu maçta topun bizde olacağı belliydi deniz aldığı az sürede ışık da vermişti. Bu maç 11 olmalıydı.

Son düzenleme:
11 kişi savunma yapıyorlar sen ise 9 kişi hücum yapıyorsun. 20 futbolcu yarı alana sıkışıyor. Ekstrem bir çalım, şut veya rakip hatası gelmeden golü bırak pozisyon dahi çıkmaz. Dünyanın en büyük takımları dahi yeri geliyor pozisyon bulmakta zorlanıp ayağında top geveliyorlar 11 kişi savunma yapan takımlara karşı. Yemin ediyorum tiksiniyorum şöyle futbol katili takımlardan.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık