Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Kullanılan toplam oy
    55
  • Anket kapatılmış .
Liverpool, ceza almalı cezasız kalamaz birinin kolu kırılmış diğerini parmağı kopmuş maçı izlemedim haberde öyle diyorlardı. :bilmem:

Farkında mısınız bilmiyorum bir türk takımı en son 2018'de BJK ile ŞL'de son 16 yapmıştı. Ondan önce ise GS 2013'te.

Yani Okan'nın da oyuncuların da hakkını teslim etmek lazım. Ağızlarda ekşi bir tat bırakan bir kapanış olsa da iyi bir Avrupa macerası oldu. Çeyrek finale çıkan ve sana çok ters bir rakip olan Atletico'dan puan aldın, deplasman'da Ajax'ı, turnuva'nın under dog'u Bodo'yu, toplamda 7 gol attığın Juve'yi, lig aşamasında 3. olan ve çeyrek finale çıkan Liverpool'u 2 kez yendin. Gerçekten büyük başarı. Ama Okan'nın futbolunun oyunculara çok bağımlı olduğu ve oyuncuları deplasman atmosferine iyi hazırlamadığı da açık. Okan bu sezon gerçek bir staj yaptı. Artık bir şeyleri değiştirmesi gerektiğinin farkındadır umarım. Yoksa TR dışında iş yapamaz.

GS maçta yatardı, iyi de yatardı ama yatmaya fırsatı olmadı. Osi 8. dakika da sakatlanıyor. Pozisyon da bu. Bunun dışında Lemina'nın kafasına aldığı darbe ve Toreira'ya yapılan sert faul vardı. Sonra gol oldu zaten. Keşke oyuncuların maç boyu yatmasına imkan tanıyan bir maç olsaydı ama olmadı.

Ona rağmen ilk 20 dakika neredeyse hiç pozisyon vermiyoruz. Bu yüzden Juve maçı ile uzaktan yakından alakası yoktu.
Eminim çoğumuz acaba maç böyle giderde 0-0 kazanır mıyız umudu vardı. Osi hiç bir kadraja giremedi girdiğinde de defansta da ileride de hep eli kolundaydı ne koşabiliyor ne de zıplayabiliyordu. Bildiğin 10 kişiydik. Tüm sistemini bir oyuncunun baskısı üzerine kurdun. Üstelik Liverpool da bu sefer kanatları daha iyi kullanıp çıkmana izin vermedi sonuç belliydi.

Okan adına maçtaki hata bence kadro değildi. Kim çıkarsa çıksın elenecektik bu açık. Ama Merkezdeki Başta Sara olmak üzere, Lemina, Toreira ve kanat Sallai her topta müsait adam varken kararsız kalıp ya geri döndüler ya da topu rakibe verdiler. Neden bilmiyorum ama atmosferden çok olumsuz etkilenmiş gibiydiler. Bu yüzden Osi sakatlanmasa bile o kilit açılırdı. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Singo'dan merkez stoper olmaz. Sol bek bile olur. Ama stoper olmaz. Maç 2-0 olduktan sonra zaten ölüm kalım savaşıydı. Risk alıp ya fark yiyecektin ya da mucize gerçekleştirecektin olmadı yapacak bir şey yok.

Bu yüzden ah vah etmenin anlamı yok. Barça bile bu atmosferde 4 yiyip evine döndü. Takımın seviyesini koruyup iyi bir merkez, en az 1 ana stoper ve çok iyi bir yedek forvet alıp bu seviyelerde kalmaya devam edeceksin. Seneye de hedef ilk 24. Ama deplasmanda da iyi oynayarak!

Lang'a da geçmiş olsun. Osi'nin durum ne kadar kötü bilmiyorum. Damar ezilmesi falan da olabilir. Milli aradan sonra dönebilir ama eğer dönemezse muhtemelen ligi kaybederiz. Çünkü diğer oyuncuları motive etmek de problem. Trabzon maçında göreceğiz takımın durumunu.

Gelgelelim Uğurcan'a. Ne kadar övsek az. Muslera'yı geçtim her hangi bir Türk kulübü / milli takım kalecisinin bu kadar damga vurduğu bir turnuva olmuş mudur bilemiyorum. Sadece bu maçta değil, Juve maçı ve 5 yediğimiz ilk maç dahil. Neredeyse her maç rekor seviyede kurtarış yaptı. inanılmaz bir sezon geçirdi. Courtois'e bir şey olsa yazın Real hemen GS'nin kapısına koşar. Alamaz o ayrı mesela tabii. Bu performansın fiyatı yok. Sadece 3 sezon böle oynasa heykelini yapayım dersin. Salah'ın attığı golü bile neredeyse çıkartıyordu.

Sakatlıklar dışında üzen tek şey Uğurcan'nın performansına yazık olması oldu.

Şunu bile neredeyse çıkarıyordu.

Galatasaray zaten başarılı oldu. Yeni nesil ergenler başarısız oldu der sadece.

Osimhen dediğim gibi 40 dakika kırık kolla oynamış belliydi adam acıdan koşamıyordu değişiklik yapmaması büyük gerizekalılık oldu.

Orta hakem faciaydı bizim oyuncuları dümdüz tartakladılar ve maç sonu çıkıp yüzsüzce GS'li oyuncular yerdeydi açıklaması yapabildi kel Slot. İlk yarı 8 tane filan sarısı vardı Liverpool'un sıfır kartla bitirdiler maçı. PSG maçında bu tarz oynarlarsa 7 kişi filan bitirirler maçı.

Birde ingiliz ligi bokluğunu dünyaya yaymazlar umarım her duran topta Uğurcan'ı tartaklayıp faul yok diye donlarını yırtmaları bayağı sinir bozucuydu. Kaleci dokunulmazlığını kaldırlarsa sadece duran top üzerine oynanan boktan bir şey izlemeye başlarız. Dün akşam Uğurcan'a yapılanları PL'de faul çalınmıyor saçma bir şekilde.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık