Bu konuda senin yorumunu her gördüğümde istisnasız keyfim yerine geliyor reis fenerim gol yedi@sensei hocam nerelerde acaba. Tedesco hocam solmuş çiçekleri ve şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertiyor, duygularını alamıyoruz.

Geri döndüm.@sensei hocam nerelerde acaba. Tedesco hocam solmuş çiçekleri ve şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertiyor, duygularını alamıyoruz.
Bu konuda senin yorumunu her gördüğümde istisnasız keyfim yerine geliyor reis fenerim gol yedi![]()
Önceden sadece Tedesco hocamı destekliyordum. Artık fenerin yanındayız. Lige heyecan lazım.Hocam, ben Karagümrük maçında sonra ümidim gitti tedesco hocamı kovmaya çalışıyorlardı.![]()
Gesem, eğer Liverpool maçında oyuncular sakatlanırsa, Göztepe’den gol yeme ihtimali artacak ve 3 puanı kaybedecek. Diğer maçı kazanırsak fark 1 puana düşer. Sonra şampiyonlukÖnceden sadece Tedesco hocamı destekliyordum. Artık fenerin yanındayız. Lige heyecan lazım.
Nasıl da şov yaptı ama Antep'e.
İlk 10'daki puan kayıpları hocaya, gerisi topçulara yazar.
Bu yüzden Tedesco > Okan
Ligin sonuncusuna 5 tane atmadılarsa oyuncuların ayıbı
---
Edit: Kolaydı. BJK daha kolay olacak. Tedesco hocam büyük maçların adamı.
Maalesef biz Liverpool'dan maks beraberlik alır 120 dakika sonra eleniriz.Gesem, eğer Liverpool maçında oyuncular sakatlanırsa, Göztepe’den gol yeme ihtimali artacak ve 3 puanı kaybedecek. Diğer maçı kazanırsak fark 1 puana düşer. Sonra şampiyonluk