Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
konate gitmek istiyor, bırakın gitsin. salah zaten bu sezon hiç var olmadı, sezon sonu da araplara sararım. slot'u bugünden kovarım. klopp'un tekrar büyük kulüp haline getirdiği takım ortada asla yok. gs bugün zaten iyiydi ona lafım yok ama karşılarında da rezil bir takım olduğu bir gerçek.

Saraya doping vurulmuş gibiydi uzun zamandır bu kadar koştuğunu görmedim bu herifin
Milli takımdan telefon geldi haberleri doğru sanırım. "Beni izliyorlar, kendimi göstereyim" düşüncesiyle çıkmış belli ki. İlk anlar hariç kalite koydu ortaya. Juve ilk maçı da böyleydi.

Sara hep koşuyor da çok formdaydı. En iyi bir kaç maçından biriydi. Maçın adamı seçilebilirdi ama ne onu ne Uğurcan'ı seçmişler.

Sara yazın gidecek gibi zaten. Maçın adamı ödülü alıp iyice PR yapsa güzel olurdu

Adam kartvizit bıraktı sahaya

Son düzenleme:
Ulan şu Tottenham gelse bize ne olurdu Atletico çift hane filan atacak gibi gidiyor maç Tudor keyfi kaleci değiştirdi dakika 17'de durum 4-0. :D

Milli takımdan telefon geldi haberleri doğru sanırım. "Beni izliyorlar, kendimi göstereyim" düşüncesiyle çıkmış belli ki. İlk anlar hariç kalite koydu ortaya. Juve ilk maçı da böyleydi.

Sara hep koşuyor da çok formdaydı. En iyi bir kaç maçından biriydi. Maçın adamı seçilebilirdi ama ne onu ne Uğurcan'ı seçmişler.

Sara yazın gidecek gibi zaten. Maçın adamı ödülü alıp iyice PR yapsa güzel olurdu

Hayatımda bu kadar anlamsız istatistik nadir gördüm.

hep koşmuyor. Türkiye ligi maçlarına bak. yalandan pres yapıyor hep, geç gidiyor adama yavaş gidiyor. Bu maçta bildiğin dripling atarak adamlara bastı. Osimhen yapıyordu bunu sadece. Sara inşallah kendini göstermiştir de sezon sonu iyi bir paraya satarız. Sara, davinson, singo bu adamları sezon sonu bir şekilde elden çıkarmak lazım yoksa elimizde patlama riskleri de büyük :D

hep koşmuyor. Türkiye ligi maçlarına bak. yalandan pres yapıyor hep, geç gidiyor adama yavaş gidiyor. Bu maçta bildiğin dripling atarak adamlara bastı. Osimhen yapıyordu bunu sadece. Sara inşallah kendini göstermiştir de sezon sonu iyi bir paraya satarız. Sara, davinson, singo bu adamları sezon sonu bir şekilde elden çıkarmak lazım yoksa elimizde patlama riskleri de büyük :D
Sara press yapmıyor dediğin gibi. Bu maçta bile 95 dakida toplasan 15 dakika anca yaptı.

Benim kast ettiğim hareketsiz bir oyuncu değil sürekli hareket ediyor bu yüzden maçların neredeyse tamamında koşu mesafesinde 1. oluyor ama bizim baskı oyunun da koşu mesafesinin hiç bir anlamı yok.

Sara'dan çok iyi verim alabilmek için hem yanında 10/10 luk defansif partner olmalı hem de genelde yüzü dönük top alıp en az 2 oyuncu önünde görmeli vs.

Çok kaliteli ama takıma ve sisteme çok bağımlı oyunu var.

Sara'yı bu yüzden, Singo yeğeni mi de sakatlanmadan elden çıkarmak lazım

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık