Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben Liverpool'u gayet organize gördüm ya. İlk maç böyle değillerdi.

PSG şansa bala elenirse Liverpool Chelsea'yı da eler. Yarı finalde şansına kim gelirse artık.
Aynı maçı izlemiyoruz herhâlde. Salah bile topa doğru düzgün dokunamayacak seviyede. GS çok daha organize bir şekilde pres yapıyor. Liverpool'un baskısı topu kovalamak şeklindeyken GS topun gideceği yeri de düşünerek pres yapıyor.

Baskıyla top kazanıyoruz ama genelde Uğurcan'ın servisi ile kanatlarda top buluyoruz baskıyla aldıklarımız da genelde 3. bölgede değil en azından maçın başında öyleydi.
Aksine 3. bölgede baskı ile hataya onlar zorluyordu

Biraz havaya girdi takım ama nefes yetmiyor işte büyük takıma. 2'yi atsan rahatlardın şimdi sen bitiyorsun onlar gelip atıyor
Adamlar center ve halfspacelerde iyi. Wingleri boş bırakıyorlar, merkezi kalabalıklaştırıyorlar. Ayakları ince, pas şiddetleri ayarlı, ivmelenmeleri iyi, kalabalık alanı avantaja çeviriyorlar.

Bekler ve kanatlarla geniş oynuyor sarıaslan ama, top kayıplarında ve geri dönüşlerde koşu mesafesi artıyor. Wingden centera kaç depar attı Jakobs ile Singo ben sayamadım bile.

Rakibin koşu mesafesi ise hep kısa. Kimse depar falan atmadı defansif müdahale için. 1-0 gerideyken bile basmıyor rakip, enerji yönetimi yapıyor.

Hamlelerden sonra gösterecekler herhalde madalyonun diğer yüzünü.

Aynı maçı izlemiyoruz herhâlde. Salah bile topa doğru düzgün dokunamayacak seviyede. GS çok daha organize bir şekilde pres yapıyor. Liverpool'un baskısı topu kovalamak şeklindeyken GS topun gideceği yeri de düşünerek pres yapıyor.
Slot maçtan önce oyuncularım top bizde değilken daha iyi oynuyoruz, ıslıklar susuyor diyorlar ama ben bunu yapmam falan demişti. Tam tersine planı buymuş. 3. bölgede baskı ile işi çözmeye çalıştılar. Duran toptan attığımız gol olmasa ilk yarıda sonuç alacaklardı muhtemelen.

Okan'ı kendi silahı ile vurma niyeti ile çıkmış. Bakalım ikinci yarı ne olacak.

Normalde GS baskıyı 3. bölgede yaparken ilk yarının "büyük bölümünde" bunu Liverpool yaptı.

GS'nin yapmamasının sebebi yapamaması. Sara müthiş oynadı. İlk anlar hariç sahaya kartvizit bıraktı ama öndeki merkez oyuncu Sara iken 3. bölgede baskı yapamıyoruz. İlk yarıda 5 dakika falan anca yaptık bunu

Slot maçtan önce oyuncularım top bizde değilken daha iyi oynuyoruz, ıslıklar susuyor diyorlar ama ben bunu yapmam falan demişti. Tam tersine planı buymuş. 3. bölgede baskı ile işi çözmeye çalıştılar. Duran toptan attığımız gol olmasa ilk yarıda sonuç alacaklardı muhtemelen.

Okan'ı kendi silahı ile vurma niyeti ile çıkmış. Bakalım ikinci yarı ne olacak.

Normalde GS baskıyı 3. bölgede yaparken ilk yarının "büyük bölümünde" bunu Liverpool yaptı.

GS'nin yapmamasının sebebi yapamaması. Sara müthiş oynadı. İlk anlar hariç sahaya kartvizit bıraktı ama öndeki merkez oyuncu Sara iken 3. bölgede baskı yapamıyoruz. İlk yarıda 5 dakika falan anca yaptık bunu
Slot gitsin PES oynasın. Analize değmez.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık