Sorun şu ki biz o Kocaelispor'a yenildik.
Üstüne Konya seviyesi bir takıma yenildik.
Üstüne Alanya'ya karşı hareketli bir oyun ortaya koysak da çok fazla açık verdik.
Ve kafalar Liverpool maçında. Osi tripkolik takılıyor. Lang balonu çok çabuk patladı. Yunus'u sakat sakat oynattılar baktılar olmuyor kestiler. Onun presini arıyoruz.
Sergen hocam topu bize bırakıp baskılı oynarsa büyük ihtimalle kazanır. Hele bir de Okan Singo yeğenimi stoperde oynatma gafletine düşerse hem baskıyla gol yeriz hem akan oyunda hem de duran topta.
Trabzon maçı da kritik ama form durumları açısından GS'nin en zor maçı BJK maçı olacak.
Son 5 maçta en iyi performans BJK'nin.
BJK maçında puan kaybetmezse, zor fikstüre rağmen %55 şampiyonluk yolunda ibre GS'ye döner.
Evet Osi'nin durumları biliyorum. Maaş ile ilgili de bişeyler varmış herhalde.
Fb'nin o kadroyla kalan maçlarını yarasız tamamlama ihtimali yok. Problem olmaz Galatasaray için ikinci bi 5-0 yenilgi. Ben olsam Beşiktaş'ın karşısına direkt yedek kadro ile çıkardım.
Yani bence, ibre hiçbir zaman Fb'ye dönmedi ve dönmeyecek. Mühendislik hatası var Fb'de çünkü. Beşiktaş'ta da vardı, biraz düzeldi ara transferlerle. Hala var bazı hatalar. Fb ara transfer dönemiyle birlikte yeni mühendislik hataları edindi.
Fb'nin hedefi 2.lik olmalı bence. Çünkü bu gidişle 2.lik, hatta 3.lük bile kesin değil.