Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

2025-2026 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Kim Olur

• Galatasaray

• Fenerbahçe

• Trabzonspor

• Göztepe

• Beşiktaş

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aslani ye ne diyorsun ustat
Yeni bir musrati aldik gibi geliyor bana
Bu yonetim niye hep bir riskli topcu aliyor anlamiyorum
Estafurullah knk. Bakmadım henüz, bakınca paylaşayım yorumumu.

Şunu diyim, çocuk 6 herhalde.
Ndidi'yi 8 olarak, Orkun'u 10 olarak kullanacaklarsa herhangi bir 6 iyi kötü işe yarar zaten.

Ndidi ve Orkun'a uyup uyamayacağını da kestirebilmem zor çünkü Orkun'u 10'da çok az gördük, Ndidiyi 8'de hiç görmedik.

Yine de bakar, paylaşırım yorumumu.

Tarihin en zayıf FCSB'siydi.
Tarihin en kötü Liverpool'u UCL lig aşamasını üçüncü bitirmiş mesela. Biz yendiğimizde de PL de ve UCL'de birincilerdi. :) Fenerimiz ise Avrupa Ligi'nin favorilerinden olmasına rağmen yatmış aşağı, twitter trollerinden açıklama yok. Sarı kartta birinciler ama unutmayalım. ;)

Lig ve Ziraat kupası, üstüne de çeyrek final gelirse Okan Buruk ile devam mı?
Lig ve Ziraat gelirse devam ederler. Çeyrek çok çok ekstra olur bence onu saymıyorum hiç. Son 16 falan neden olmasın günümüzdeysek. Çeyrek bilemiyorum.

Buruk yerelde çok iyi iş çıkardı 4 senedir (İstisnalar var.) ama camia olarak beklenti Avrupa. Geçen sene berbat bir Avrupa serüveni geçirdik ama bu sene kabul edilebilir, makul. USG mağlubiyeti istisna onda da adam yoktu kadro tam değidi.

Bence eğer beklenti Avrupa'da başarıysa ve Buruk ile bu olmuyorsa gönderilmeli tabii ki. Kaldı ki oyun kalitesi çok dalgalı bir dikiş tutturamıyoruz. Ama 4 sene üst üste şampiyon olmuş (İki tanesi eze eze) bir hocayı da nasıl kovarsın bilmiyorum.

Lig ve Ziraat gelirse devam ederler. Çeyrek çok çok ekstra olur bence onu saymıyorum hiç. Son 16 falan neden olmasın günümüzdeysek. Çeyrek bilemiyorum.

Buruk yerelde çok iyi iş çıkardı 4 senedir (İstisnalar var.) ama camia olarak beklenti Avrupa. Geçen sene berbat bir Avrupa serüveni geçirdik ama bu sene kabul edilebilir, makul. USG mağlubiyeti istisna onda da adam yoktu kadro tam değidi.

Bence eğer beklenti Avrupa'da başarıysa ve Buruk ile bu olmuyorsa gönderilmeli tabii ki. Kaldı ki oyun kalitesi çok dalgalı bir dikiş tutturamıyoruz. Ama 4 sene üst üste şampiyon olmuş (İki tanesi eze eze) bir hocayı da nasıl kovarsın bilmiyorum.

Çeyrek final şart aslında.

Çeyrek final şart aslında.
Yani bana kalsa kupayı alalım ama o iş öyle olmuyor pek ağa. Son 16 yukarısında hep aynı 8-10 takım arasında dönüyor çok istisna bir şey kalanlar için. Son 15 seneye bak kaç tane kafa takım dışında son 8 yapan olmuş. Beklemeni anlıyorum da nasıl şart gözüyle bakıyorsun? :D

Yani bana kalsa kupayı alalım ama o iş öyle olmuyor pek ağa. Son 16 yukarısında hep aynı 8-10 takım arasında dönüyor çok istisna bir şey kalanlar için. Son 15 seneye bak kaç tane kafa takım dışında son 8 yapan olmuş. Beklemeni anlıyorum da nasıl şart gözüyle bakıyorsun? :D

Juventus gelirse eleriz, ilerisinde de Liverpool ya da Tottenham gelecek. Eleriz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık