Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

KDV düşünce 26.5 buçuk oluyor. 5 de maaş olsa 20 maaş+ 26 bonservis, toplamda 46. Yaşı da 29

Edersin 10-15 bonservis + 10 maaş toplamda 40 maaş+10-15 bonservis. Totalde 50-55 milyon arası. Yaşı 31.

Dursun yine yanlış yapa yapa mevlam sonucunda doğruyu bulduruyor.
Uğurcanla şampiyonluk gelse en az 5 sene kaleci aratmasa sıkıntı yok ama o güveni vermiyor maalesef.

KDV düşünce 26.5 buçuk oluyor. 5 de maaş olsa 20 maaş+ 26 bonservis, toplamda 46. Yaşı da 29

Edersin 10-15 bonservis + 10 maaş toplamda 40 maaş+10-15 bonservis. Totalde 50-55 milyon arası. Yaşı 31.

Dursun yine yanlış yapa yapa mevlam sonucunda doğruyu bulduruyor.
Net rakamlar. Bonservis 27,5.
Maaşı ise 2,3 Euro civarı ve TL olarak ödenecek.

Olan oldu. Bu saatten sonra yapılacak tek şey, tutup, uzun yıllar kaleyi hakkını vererek koruması. Umarım hayırlı olur.

Olan oldu. Bu saatten sonra yapılacak tek şey, tutup, uzun yıllar kaleyi hakkını vererek koruması. Umarım hayırlı olur.

Fener'e 25 e çakacaklar bunu diye gülüyordum. Bize daha pahalıya çaktılar. 29 yaşında adama 27 M bonservis vermek için gerizekalı olmak lazım. Bu Kerem meselesiyle beraber yarın öbür gün yönetimden birilerinin kellesi gider. Dursun muhtemelen Abdullah Kavukçu ya da Eray Yazganı feda edecek koltuğunu korumak için. İşin kötüsü İnan Kıraç'da yok artık. Bu Dursun'u kim devirecek o koltuktan.

Ederson 49, Uğurcan 39. 3 yaş daha genç galiba. Valla 1 Eylül'de yapılabilecek en iyi transferi yaptılar, söylenen isimler arasında. Petroviç ya da Lammens olsa daha iyi olurdu ama yine çok kötü olmadı. Kaleyi 5-6 yıl kapattık en azından.

11 milyon maaşa kaleci aldık bayram havası esiyor komedi vallaha. Ligde 2. Avrupada çeyrek oynamak için İrfan Can da gayet yeterli. 2 sene sonra Fenerola bağlanır ortam.

Ederson 49, Uğurcan 39. 3 yaş daha genç galiba. Valla 1 Eylül'de yapılabilecek en iyi transferi yaptılar, söylenen isimler arasında. Petroviç ya da Lammens olsa daha iyi olurdu ama yine çok kötü olmadı. Kaleyi 5-6 yıl kapattık en azından.
Rezillik derecesi bir transfer Uğurcan transferi gerek bonservis ücreti gerek zamanlaması.

Ederson bizden 6 almayı kabul etmişti bu arada bizimkiler City'e istediği bonsevisi vermeyi kabul etmemişti. Bonservis pazarlığı yüzünden elden kaçtı. Verseler 1 ay önce indirirlerdi Ederson'u.

GS 'de yerli kaleci tuttuğuna rastlamadım, geneli kötü kalecilerdi gerçi ama umut beslemeye gerek yok. Yüzyılın kaskalını yedik TS'den Selçuk İnan'ın acısını çıkardılar. xd

Rezillik derecesi bir transfer Uğurcan transferi gerek bonservis ücreti gerek zamanlaması.

Ederson bizden 6 almayı kabul etmişti bu arada bizimkiler City'e istediği bonsevisi vermeyi kabul etmemişti. Bonservis pazarlığı yüzünden elden kaçtı. Verseler 1 ay önce indirirlerdi Ederson'u.

GS 'de yerli kaleci tuttuğuna rastlamadım, geneli kötü kalecilerdi gerçi ama umut beslemeye gerek yok. Yüzyılın kaskalını yedik TS'den Selçuk İnan'ın acısını çıkardılar. xd
Rezalet bir transfer planlaması zaten. O yüzden 1 Eylül şartları itibari ile dedim. Yine de pahalı mı, çok pahalı bana göre. Ama bizim Dursun normal şartlarda bu adamı da alamayıp kalecisiz kapatırdık.

Ederson'u da Martinez'i de ben istemiyordum şahsen. Olmaması iyi oldu.

Sağlam bir yerli kaleci ile çalışmadık uzun süredir, o yüzden tutar diye ümit ediyorum. Zaten uçmasına kaçmasına gerek yok. Standardı olsun yeter bana. Ama yine de bonservis 27 çok fazla. Yapacak bir şey yok. Yönetim böyle olunca...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık