Konuştu işte dışarıdan destek oluyorum falan diyeMhy Avrupa kadrosunda yok diyorlar eğer doğruysa ne yapacak basın toplantısında ne diyecek? Duran A kaptanlık mi yapacak?
Konuştu işte dışarıdan destek oluyorum falan diyeMhy Avrupa kadrosunda yok diyorlar eğer doğruysa ne yapacak basın toplantısında ne diyecek? Duran A kaptanlık mi yapacak?
Ben bir yorum yapmayım bu kararı veren sevgili başkana cevabı her gün @Zoro veriyor. Ben susayım o konuşsun.:dKonuştu işte dışarıdan destek oluyorum falan diye
Sağ beke de Zeki düşünülüyormuş. Sonra ŞL'de maks, ilk 24, ligi de fener alır diyince totem diyorlar. Şuan geçen seneden daha gerideyiz.Haluk Yürekli Gs kaleciyi şampiyonlar ligine yetiştirecek diye haber yapmış.Daha 1 ay var listeye.Bu iş çok pis Auier Ndombele Cuesta olayları gibi kokmaya başladı.Bu adamlara verilen para çöp olmuştu ama yerlerini bie şekilde doldurdun ama kalecide aynı felaket yaşanırsa sadece şampiyonlar ligi rezaleti yaşanmaz sezonda gider gelecek senenin şampiyonlar ligi de gider yani komple felaket senaryosu.Bunlar belliki City nin talep ettiği bonservisde indirime gitmesini yada donnaruma nın psg den kopmasını bekliyorlar ama ikisinin de olmadığı senaryo da ki olmayacak gibi ligler başlamışken kimse sana as kalecisini satmaz ortada dımdızlak kalırsın.O telaşla da gider soru işareti bir kaleci çeker saneye icardiye osimhene toplamda 40 milyon maaş verdiğin sezonu kaleci de çingene pazarlığına gittiğin için çöpe atarsın.Çok tehlikeli bir kumar oynanıyor.
Yok totemlik bir olay değil zaten sağ beke kimi alırsan al ileriye osimhen in yanınada haland al istersen kalen olmayınca ne ligi ne sl de son 24 u alamazsın kale bunu deneyelim bu ucuzmus denilecek bir mevki değilki ligler başlıyor bu hafta kimse as kalecisini sana vermez artık mecburen milletin kurtulmaya çalıştığı kolsuzlara kalırsın.Taraftar osimhene saneye sevindi ama şuan kaleciyi korkuyla bekliyor herkes 2 senedir bırakacağı kesin olan Muslera da sezona kalecisiz başlamaya…Sağ beke de Zeki düşünülüyormuş. Sonra ŞL'de maks, ilk 24, ligi de fener alır diyince totem diyorlar. Şuan geçen seneden daha gerideyiz.
Konuştu işte dışarıdan destek oluyorum falan diye
Ya ben Ali denilen kansıza cevap verirsem kesin süresiz ban yerim gerek yokBen bir yorum yapmayım bu kararı veren sevgili başkana cevabı her gün @Zoro veriyor. Ben susayım o konuşsun.:d