Orkun garanti sakatlanacak

Hayal zaten sadece.Donnanın bize düşmesi Osimhenden çok daha zor City Chelsea dahil tüm baş takımlar teklif verecektir.İki haftadan az kaldı ilk lig maçına kalecimiz yok ligin ilk maçına Gaziantep deplasmanına forvetsiz ve kalecisiz çıkacağız taraftarı tek sakinleştiren Osimheni bitirebilmiş olmaları iki senedir gideceği kesin olan kalecinin yerine kaleci alamadan sezona başlayacaklar büyük şımarıklık futbol genelde bu tür şımarıklıkları cezalandırır bakalım bedeli ne olacak.Son yılı sözleşmesinin ve sözleşme yenilemiyor, ben bir yıl daha kullanır bonservissiz gönderirler diyordum ama yerine as kaleci almışlarsa vazgeçmişler demektir. Oyuncu ikna haberleri çıkmıştı doğruysa PSG kalır ama Cavalier sonrası zora girebilir. Bayern ve İnter'in dahil olması olası. Osimhen kadar zor olmasa da bayağı zor transfer. Daha ulaşılabilir bir kaleciyi hemen bitirmeleri lazım Günay'la ŞL maçına çıkılmasını istemem lig neyse de.
knk Aziz Yıldırımın dediğine göre ceplerinde para yok. adamların derdi biz alamıyorsak Gs'de alamasın. Napoli başkanını arayıp Gs'ye vermeyin teminat isteyin falan diye Osimhen için yalvarmışlar. Ederson transferinde Mourinho 7 kere aramış. Sane'ye de teklif verdiler ama o adam ŞL için bize geldi. Skriniar'a da ilk biz gitmiştik. 5-6 M yarım dönem parası verecektik. fener 10 küsür M verdi getirdi. Komediler gerçekten. Açıkçası ben üzülmüyorum. Kendilerini rezil ediyorlar. Futbolcu ben gelecem dese 1.5x para vermek zorunda kalacaklar.Fb Akanji ile görüşüyormuş İngilterenin en güvenilir gazetecilerinden birisi duyurdu.Bir takımın transfer planı Gs kime teklif verdiyse git teklif ver olabilir mi? Edersona mı gidildi hemen teklif ver Donnaruma ihtimalimi var hemen soruştur Akanjimi var hemen teklif ver inanılmaz bir olay Devin özek geldi eski strateji değişir adam gider bir planlama yapar neye ihtiyaç varsa ona gidilir diyordum yok değişmedi yine iki takımın transfer listesi ortak…
Bunlar yalan yahu. Kulübün skriniar alacak kadar bile parası yok. Ne Akanjisi ne edersonu :dFb Akanji ile görüşüyormuş İngilterenin en güvenilir gazetecilerinden birisi duyurdu.Bir takımın transfer planı Gs kime teklif verdiyse git teklif ver olabilir mi? Edersona mı gidildi hemen teklif ver Donnaruma ihtimalimi var hemen soruştur Akanjimi var hemen teklif ver inanılmaz bir olay Devin özek geldi eski strateji değişir adam gider bir planlama yapar neye ihtiyaç varsa ona gidilir diyordum yok değişmedi yine iki takımın transfer listesi ortak…
Adam ekmek yiyor bu sektörden… Kahvehanedeki rasgele 5 dayı seç 3 tanesinin futbol bilgisi bundan fazladır ama bu adam sırf Hülya avsar ın eski kocası olduğu için ciddi ciddi futbol sektöründen ekmek yiyor.Osimhen'i almak yatırım, Lewandowski 1-2 sene oynar gider.
Bunu da ciddiye alıp konuşturuyorlar.
Hülya avşar'la evlenmek öyle kolay iş değil. ondan dolayı adamın hem kulupte takılması hemde teklif gelmesi normal.Adam ekmek yiyor bu sektörden… Kahvehanedeki rasgele 5 dayı seç 3 tanesinin futbol bilgisi bundan fazladır ama bu adam sırf Hülya avsar ın eski kocası olduğu için ciddi ciddi futbol sektöründen ekmek yiyor.