Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Brahim diaz a come to Fb yazıyorlar o_O Şöyle söylim Diaz hem Arda dan hem Kenan dan daha iyi oyuncu ve daha potansiyelli oyuncu.40 milyona verirler falan deniyor 80 e alsan sudan ucuz derim.Leao gs haberleri ne kadar kolpaysa şy haber de o kadar kolpa.

BJK'nin toplam 4 farkla elendiği turda Başakşehir toplam 5 farkla turu geçti. Tebrikler Başakşehir.

Beşiktaş teknik direktörü kovmak için ne bekliyor anlamıyorum. Takım kamp yememiş, ayakta duramıyorlar. 20 yaşında çocuklardan dayak yiyorlar sahanın içinde rezil bir şekilde her ikili mücadeleyi kaybediyorlar. Koşmuyolar bile :D

Sergen bu sezon başında açıklama yapmış bu takım teknik direktör kovdurur diye. Demekki geçen sene ondan gelmeye gözü kesmedi çağırdıklarında :D

BJK'nin toplam 4 farkla elendiği turda Başakşehir toplam 5 farkla turu geçti. Tebrikler Başakşehir.

Beşiktaş teknik direktörü kovmak için ne bekliyor anlamıyorum. Takım kamp yememiş, ayakta duramıyorlar. 20 yaşında çocuklardan dayak yiyorlar sahanın içinde rezil bir şekilde her ikili mücadeleyi kaybediyorlar. Koşmuyolar bile :D

Sergen bu sezon başında açıklama yapmış bu takım teknik direktör kovdurur diye. Demekki geçen sene ondan gelmeye gözü kesmedi çağırdıklarında :D
Kamp yiyen takım ayakta duramaz zaten. Mevzu ayakta duramamaları değil isteksizlik. İkili mücadelede iki takım da eşit oyun geneline bakınca.

Bu sorunla o sorun aynı sorunlar.

Ekleme: Sergen'in açıklaması da gel gel değil, gelme gelme açıklaması. Haklılık payı da yok değil maalesef.

Kamp yiyen takım ayakta duramaz zaten. Mevzu ayakta duramamaları değil isteksizlik. İkili mücadelede iki takım da eşit oyun geneline bakınca.

Bu sorunla o sorun aynı sorunlar.

Ekleme: Sergen'in açıklaması da gel gel değil, gelme gelme açıklaması. Haklılık payı da yok değil maalesef.
Sergen sezon ortasında takımın onu yiyeceğini bildiği ve başarı şansı olmadığı için red etti. Ayrıca kankası Acun sayesinde Fener'e gelme ümidi vardı. Sezon sonunda Fener patlar Mourinho'yu kovarlar ben feneri 15 yıl sonra şampiyon yapan teknik direktör olurum gibi bir hayali vardı. Fener'e yanladı. PR başlattılar yorumcular sergen fenere demeye başladı ama acun kovuldu mourinho yerine. Şimdi baktı Fener'de ekmek yok. Beşiktaşta da Ole'yi kovacaklar gene bana gelir bunlar diye önden yolunu yapıyor. Bak ben gelirsem tüm takımı gönderirim gibisinden.

Bir besiktasli olarak
Çok üzücü ama haklısın
Daha canımı sıkan ortada bir plan proje yok bence
Feda gibi bir yapılanma vb yok
Transferler hep menajer transferi sanki
Sag bek icin donen isimlerden cok net anlaşılıyor
En kızdığım şey koskoca kulüp menajerlerin oyuncağı oluyor
ben fenerliyim ama haklısın abi. İnşallah düzelir

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık