Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

iki takım arasında devasa bir kalite farkı var. o kadar ki cambiasso dışında, bu futbolcu real'de ilk 11 oynar diyebileceğim başka bir juventus futbolcusu yok. buna bir de tudor'un, ayağına top yakışan ve bir şey üretme ihtimali olan kenan'ı oyundan çıkartması eklenince tamamen aciz bir takıma dönüştü juventus.

tudor'un, kenan'ı oyundan çıkartıp yerine 1 yıldır sahaya pisleyen koopmeiners'i oyuna almasını aklım almıyor bu arada. oyuna girdiğinden beri hiçbir katkısı olmadı elemanın.

Arda top kaybı fizik ve ekarte edilme işini hızlı çözerse ki bu turnuva müthiş fırsat, alonso nefesi kesilene kadar 11 de başlatır onu. Şuan 70 75 kaldırıyor 6-8 git gel yaptı neredeyse tüm ataklar onun üstünden başlıyor vs. Fizik kısmını arttırsın yeter gibi hatta. Kenan 35dk aktı sonra tirt, gerçi juve tirt çocuk ne yapsın.

Arda top kaybı fizik ve ekarte edilme işini hızlı çözerse ki bu turnuva müthiş fırsat, alonso nefesi kesilene kadar 11 de başlatır onu. Şuan 70 75 kaldırıyor 6-8 git gel yaptı neredeyse tüm ataklar onun üstünden başlıyor vs. Fizik kısmını arttırsın yeter gibi hatta. Kenan 35dk aktı sonra tirt, gerçi juve tirt çocuk ne yapsın.
Arda biraz fazla top kaybı ve fazla faul yapmış. Valverde bile 0 sanırım.

Ama pozisyon konusunda az da olsa gelişme var. Bu haliyle bile orta saha mücadelesi çok sert olmayan maçlarda ilk 11 oynar.

Bu arada Bell ile tartıştılar da niye bilmiyorum.

Arda biraz fazla top kaybı ve fazla faul yapmış. Valverde bile 0 sanırım.

Ama pozisyon konusunda az da olsa gelişme var. Bu haliyle bile orta saha mücadelesi çok sert olmayan maçlarda ilk 11 oynar.

Bu arada Bell ile tartıştılar da niye bilmiyorum.
Vini ile tartıştı o da at bana ben araya atayım tarzı idi mal vini anlamadı xd bell ile olduysa görmedim. Bizim çocuk araya kaçırma derdinde millet pası geleceği yeri hala anlamıyor modric dışında. Süper yetenekler dersin ama düz insan topluluğu rm kafalar az çalışıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık