Çok iyi oynuyor ya.Böyle devam ederse Alanso kolay kolay kesmez onu.Maça bakamadım ama Arda da iyi oynamış sanırım ilk yarı. Sahanın en iyisi gözüküyor. 3 kilit pas ve 2 büyük şans yaratmış gözüküyor
Çok iyi oynuyor ya.Böyle devam ederse Alanso kolay kolay kesmez onu.Maça bakamadım ama Arda da iyi oynamış sanırım ilk yarı. Sahanın en iyisi gözüküyor. 3 kilit pas ve 2 büyük şans yaratmış gözüküyor
Arda biraz fazla top kaybı ve fazla faul yapmış. Valverde bile 0 sanırım.Arda top kaybı fizik ve ekarte edilme işini hızlı çözerse ki bu turnuva müthiş fırsat, alonso nefesi kesilene kadar 11 de başlatır onu. Şuan 70 75 kaldırıyor 6-8 git gel yaptı neredeyse tüm ataklar onun üstünden başlıyor vs. Fizik kısmını arttırsın yeter gibi hatta. Kenan 35dk aktı sonra tirt, gerçi juve tirt çocuk ne yapsın.
Vini ile tartıştı o da at bana ben araya atayım tarzı idi mal vini anlamadı xd bell ile olduysa görmedim. Bizim çocuk araya kaçırma derdinde millet pası geleceği yeri hala anlamıyor modric dışında. Süper yetenekler dersin ama düz insan topluluğu rm kafalar az çalışıyor.Arda biraz fazla top kaybı ve fazla faul yapmış. Valverde bile 0 sanırım.
Ama pozisyon konusunda az da olsa gelişme var. Bu haliyle bile orta saha mücadelesi çok sert olmayan maçlarda ilk 11 oynar.
Bu arada Bell ile tartıştılar da niye bilmiyorum.
Vini ile tartıştı o da at bana ben araya atayım tarzı idi mal vini anlamadı xd bell ile olduysa görmedim. Bizim çocuk araya kaçırma derdinde millet pası geleceği yeri hala anlamıyor modric dışında. Süper yetenekler dersin ama düz insan topluluğu rm kafalar az çalışıyor.
[/ALINTI]
Bellingham Arda'ya bir yere pas at diyor galiba bizimkide hadi işine bak minvalinde bir şey söylüyor muhtemelen.Olur böyle şeyler maç oynanırken arada.