Galatasaray ise tam tersine harika bir transfer dönemi geçirdi. Üstüne Singo iyileşince Sallai de boşa çıkabiliyor.
Galatasaray'ın en zayıf halkası, istatistiksel olarak söylüyorum, santraforuydu ligin ilk yarısında. Onların form tutması yeterdi, ekstra bir transfere ihtiyacı yoktu. Yedek stoper ihtiyacı vardı sadece.
Singo'nun iyileşmesi bence Sallai'yi boşa çıkartmadı. Kanat fazlalığı var zaten, Sallai'yi boşa çıkartmanın bi manası yok yani 3 sol kanat 3 sağ kanat var zaten şuan Sallai hariç. Boey'in gelişi, Singo'yu stoper rotasyonuna kattı diye düşünüyorum ben bu yüzden. Sallai-Boey sağ bek devam ederler, Singo 3. stoper olur gibime geliyor.
Nolur nolmaz bitane de yedek solak stoper iyi olurdu bence dicem ama, Apo da beton gibi eleman yani nazar değmesin. Çok da gerek yok gibi 4. stopere o yüzden veri analizi yapıldığında. Hatta 3. stopere bile çok gerek yok yani de hem sakatlık riski açısından, hem avrupa maçlarında rotasyon için, hem de kart cezası durumları için 3. stoper gene gerekiyodu yani. Boey'in gelişi bunu çözdü bence.
Keşke Boey'in geri gelişi gibi Masuaku ve Rosier de geri gelseydi :'(