Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Süper Kupa'yı kim kazanır?

• Galatasaray

Kullanılan: 6 40.0%
  • Fenerbahçe

Kullanılan: 9 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Ali koç...

Gendouzi klasik oynadı bu arada göze batmaz ama sürekliliği var verdiği performansın spikerin pohpohladığı kadar iyi değildi.
Buna katılamayacağım ya fenerin orta sahasına özellikle sertlik açısından seviye atlattı. İstanbula geleli 1 gün olduğunu ve golünü de attığını düşünürsek muazzam bir maç çıkardı

Ali koç...

Buna katılamayacağım ya fenerin orta sahasına özellikle sertlik açısından seviye atlattı. İstanbula geleli 1 gün olduğunu ve golünü de attığını düşünürsek muazzam bir maç çıkardı
Yani çokta karşı çıkmam benim fikrim o, Yunus'un eline değil de göğsüne çarpsa gol de yedirmiş sayılacaktı misal skor yapmasını ayrı tutmak lazım ben oynadığı oyundan bahsettim. GS'nin bu kadar silik olmasında en büyük etken Yunus'u çok iyi kitledi tek başına oradan performansına ekstra puan katılır tabi.

Derbi skoru 3-1 fener alır İcardi bi halta yaramaz son dk golcüsü rakip zayıfken işe yarıyor.Apo ve Sanchezden biri penaltı yaptırcak
Duran ve Szymanski gol atacak
Genel farkı bilmişim oyunu Okandan iyi okuyorum gibi .
Sütlaç kupası Fenere gitti .
Okan'a kızmıcam zaten transfer tahtası erken açılması süper kupanın Afrika kupasına denk getirilmesi ,Maçın Olimpyatta oynanması hepsi zaten Fenerin kazanması içindi.Hacıosmanoğlu umarım GS stadına gelirsin

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık