Fener şampiyon olucak! bu sene o sene.(Şüpheli)
Kadrodan çıkarılmasını haklı buluyorum; adam oturduğu yerden para alıyor.Necip demiş ki, bana gönlünde zerre kadar yer ayırmış her taraftarımıza teşekkür ediyorum
zerre kadar bile bir yer yok benim gönlümde Necip için
Son 10 yılda 1 sezon bile 7.00 üstü ortalamayı yakalayamamış bir profesyonel oyuncunun
her sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan bir takımda
nasıl 22 yıl forma giyebilmiş olduğunu
benim hala aklım hayalim almıyor
Bugüne kadar iyi oynamasına rağmen kaç kişiyi gönderdiler, kötü oynamasına rağmen Necip'i göndermediler
iyileri gönderenin de, Necip'i tutanın da kim oldukları zaten biliniyor
Necip'i şu şu şu yüzden gönderemedik diyerek işin arka planını açıklayan bir delikanlı yönetici çıksın açıklasın, benim isteğim bu
Amerikan başkanının yeğeni mi yani ne, bişey olması lazım birinin bu kadar kötü oynayıp da 22 yıldır gönderilememiş olması için
Öyle veya böyle
bu geri zekalılığa son veren herkesi canı gönülden kutlarım
onların zerre kadar yerleri oluştu benim gönlümde
Bi delikanlı çıkar
dediğim gibi bugüne kadar şu şu şu yüzden gönderemedik der
onun da zerre kadar yeri oluşur gönlümde
Necip demiş ki, bana gönlünde zerre kadar yer ayırmış her taraftarımıza teşekkür ediyorum
zerre kadar bile bir yer yok benim gönlümde Necip için
Son 10 yılda 1 sezon bile 7.00 üstü ortalamayı yakalayamamış bir profesyonel oyuncunun
her sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan bir takımda
nasıl 22 yıl forma giyebilmiş olduğunu
benim hala aklım hayalim almıyor
Bugüne kadar iyi oynamasına rağmen kaç kişiyi gönderdiler, kötü oynamasına rağmen Necip'i göndermediler
iyileri gönderenin de, Necip'i tutanın da kim oldukları zaten biliniyor
Necip'i şu şu şu yüzden gönderemedik diyerek işin arka planını açıklayan bir delikanlı yönetici çıksın açıklasın, benim isteğim bu
Amerikan başkanının yeğeni mi yani ne, bişey olması lazım birinin bu kadar kötü oynayıp da 22 yıldır gönderilememiş olması için
Öyle veya böyle
bu geri zekalılığa son veren herkesi canı gönülden kutlarım
onların zerre kadar yerleri oluştu benim gönlümde
Bi delikanlı çıkar
dediğim gibi bugüne kadar şu şu şu yüzden gönderemedik der
onun da zerre kadar yeri oluşur gönlümde