Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Barış Alper daha 1 ay önce 90 Milyon TL'ye sözleşmesini uzattı. Listelerin kapanmasına 10 gün kala çıkıp "Önümü açın, ben gidiyorum, söz verdiniz" çekmek nerede normal karşılanır acaba. Sözleşme uzatmayacaktın o zaman daha 1 ay önce. Verilen sözün "Tahtanın kapanmasına yarım saat kalsa da biz senin önünü açacağız" olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki Barış'a yeni önerilen ücret de 5 milyon euro.

Sinan Yılmaz güzel bir tivit atmış.

Hem oyuncunun önünü açmak için, hemde gelir için satmak lazım. Jayden döndü artık sol stoperi aldı diyebiliriz, Yusuf 18-20 arası bir teklif gelirse önü açılmalı ve Avrupa'ya gitmeli. Yerine 6-7 M bandında genç bir stoper alınabilir yedek de kalabilecek.

Bizde davinsonun milli takım arkadaşı Cuesta var 8.5 a satıyoduk Ruslara. size verelim :D

16 ya satarım bende ama sonraki satışa 20 pay isterim.

Barış Alper daha 1 ay önce 90 Milyon TL'ye sözleşmesini uzattı. Listelerin kapanmasına 10 gün kala çıkıp "Önümü açın, ben gidiyorum, söz verdiniz" çekmek nerede normal karşılanır acaba. Sözleşme uzatmayacaktın o zaman daha 1 ay önce. Verilen sözün "Tahtanın kapanmasına yarım saat kalsa da biz senin önünü açacağız" olduğunu sanmıyorum. Kaldı ki Barış'a yeni önerilen ücret de 5 milyon euro.

Sinan Yılmaz güzel bir tivit atmış.
Barış'ın mevcut yeri garanti değil ki kadroda İcardi tamamen iyileşip forma girdiğinde Barış veya Yunus'u kesecekti Okan. Yunus kötü başlasa da sistem için kilit bir oyuncu Barış'ın yeri doldurulabilir, geçen sene Yunus'un oynayamadığı dönemde en kötü haldeydi GS.

Göndermemelerini sebebi 3'lü menajer çetesinin çok fazla pay alması gibi duruyor,sanırım Neon'u ikna edip GS'ye bonservis yükseltmeyin 20 milyon bize verin çözelim transferi minvalinde anlaşma yapmışlar. Boey'i en kritik dönemde gönderdi bunlar Barış'mı göndermeyecek ?

500 bin Euro karla Spartak Moskovaya satılıyor. Jayden gibi bamya birini bulur bence de Fenerbahçe:D
Sizin takımdan daha eşşeği yoktur yalandır o haber. Onun dışında boş işlerle uğraşmaya devam ediyorsun bakıyorum. :)

Takımdaki ayağı en iyi stoper. Gönderilmemesi lazım
4'lüye dönüldüğü an ya Jayden yedek kalacak yada Yusuf, bence ikisi de yedek kalmamalı o yüzden Yusuf 20 M bonservisi bulursa satılmalı. Sol ayaklı 19 yaşında bu şekilde rahat oynayan stoper az, yine de yedek kalmamalı bizde. Hem gelir olur hemde önü açılır gitsin o yüzden. 6-7 M'a genç yedek bir oyuncu alınır. Jayden geldi mesela 6 M'a şimdi oynuyor, o tarz biri alınabilir yine.

Sizin takımdan daha eşşeği yoktur yalandır o haber. Onun dışında boş işlerle uğraşmaya devam ediyorsun bakıyorum. :)

4'lüye dönüldüğü an ya Jayden yedek kalacak yada Yusuf, bence ikisi de yedek kalmamalı o yüzden Yusuf 20 M bonservisi bulursa satılmalı. Sol ayaklı 19 yaşında bu şekilde rahat oynayan stoper az, yine de yedek kalmamalı bizde. Hem gelir olur hemde önü açılır gitsin o yüzden. 6-7 M'a genç yedek bir oyuncu alınır. Jayden geldi mesela 6 M'a şimdi oynuyor, o tarz biri alınabilir yine.
Valla inanmayacaksın ama bizim takımdan daha eşşeği var hem de renkleri sarı lacivert ve İstanbul kulübü o da. İnanmazsın ama Cengiz ünder diye birini adamlara efsane çaktılar :D

Cuestayı bize menejerler çaktı. Şimdi de Ruslara çakıyorlar. Orada Ukrayna savaşından dolayı kriz var. Futbolcu alamıyorlar oraya gidende Avrupa'dan yasaklama alıyor. Orası olmazsa Brezilyadan da teklif var diyorlardı. Ama brezilya kulübü oyuncuya Spartak kadar maaş vermemiş oyuncu o tarafa gitmek istiyor.

Valla inanmayacaksın ama bizim takımdan daha eşşeği var hem de renkleri sarı lacivert ve İstanbul kulübü o da. İnanmazsın ama Cengiz ünder diye birini adamlara efsane çaktılar :D

Cuestayı bize menejerler çaktı. Şimdi de Ruslara çakıyorlar. Orada Ukrayna savaşından dolayı kriz var. Futbolcu alamıyorlar oraya gidende Avrupa'dan yasaklama alıyor. Orası olmazsa Brezilyadan da teklif var diyorlardı. Ama brezilya kulübü oyuncuya Spartak kadar maaş vermemiş oyuncu o tarafa gitmek istiyor.
Cengiz yerli muhabbeti yüzünden o para ediyor de hani, hiç olmazsa Avrupa kariyeri var. Cuesta da bir bok yok, bunu anlamayana birşeyler anlatmak zaten boş da neyse... :)

Sizin boş kötü transferler her türlü FB'den leş de sen FB'yi gör...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık