Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [5]

Sane'nin asiste çok üzüldüm Yunus atmalıydı o golü.
Asiste yazık oldu ama yapacak bir şey yok. Yunus da 1 gol 1 asist 4 kilit pası verdi ki özellikle İcardi'ye bıraktığı çok güzeldi.

Olur böyle yapacak bir şey yok. En azından Sane ve Yunus anlaşması umut veriyor.

Kolay maçtı. Icardi gol atınca daha çok sevindik.
Irz düşmanı bu sefer boş kaleye de atmadı ama üzüldük bu ilişki cılkı çıkmadan bitmesi lazım.
Önemli maçlarda oynamak zorunda kalır ve bu bitik haliyle ıslıklanır vs.
İkinci Muslera vakası olmadan güzel ayrılmalıyız bence.

Icardi ile sene sonu ayrılınır zaten. Mesele güzel ayrılmak. İkon bir futbolcuyla Tadicle Dzeko ile ayrıldığın gibi ayrılmamalısın. Muslera ve Mertens güzel örnekler. Tepkileri anlıyorum ama iş öyle bir yere vardı ki Icardi GS kariyeri boyunca full yattı, hiç katkı vermediye döndürüldü iş toksik GS taraftarlarınca. Öyle bir şey de yok yani gayet adam en unutulmaz GS santraforlarından biri oldu. Ayrılınmasına lafım yok ama olaysız olmalı.

Ha kalacaksa da zaten aynı maaşla kalmaz. Muhtemelen yarısından az paraya olur. Ki bence 30'unu geçmişken çapraz bağ koparmış bir futbolcunun dönüp performans vermesi çok zor, yollar her halükarda ayrılmalı.

Icardi ile sene sonu ayrılınır zaten. Mesele güzel ayrılmak. İkon bir futbolcuyla Tadicle Dzeko ile ayrıldığın gibi ayrılmamalısın. Muslera ve Mertens güzel örnekler. Tepkileri anlıyorum ama iş öyle bir yere vardı ki Icardi GS kariyeri boyunca full yattı, hiç katkı vermediye döndürüldü iş toksik GS taraftarlarınca. Öyle bir şey de yok yani gayet adam en unutulmaz GS santraforlarından biri oldu. Ayrılınmasına lafım yok ama olaysız olmalı.

Ha kalacaksa da zaten aynı maaşla kalmaz. Muhtemelen yarısından az paraya olur. Ki bence 30'unu geçmişken çapraz bağ koparmış bir futbolcunun dönüp performans vermesi çok zor, yollar her halükarda ayrılmalı.
Kanka Tadic ve Dzeko kişisel anlamda özellikle Dzeko çok büyük futbolcular.Ama İcardi 3 şampiyonluk yaşamış bunlar elde var sıfır.Mukayese anlamında bence dogru değil veda şekilleri.

Kanka Tadic ve Dzeko kişisel anlamda özellikle Dzeko çok büyük futbolcular.Ama İcardi 3 şampiyonluk yaşamış bunlar elde var sıfır.Mukayese anlamında bence dogru değil veda şekilleri.
Elbette kupa kazanamamış oyuncularla diğeri bir olmaz ama Tadic de Dzeko da epey katkı veren oyunculardı, aidiyetleri yüksekti. Ki zaten büyük oyuncular. Adamları yuhalamasınlar diye son maç oynatmadılar. Demek istediğim zaten sen kendi efsanenle bu şekil ya da benzeri ayrılmamalısın idi.

Fener'in yedekleri iyi yine de.
Mermi silahtan çıkar mı çıkmaz mı
Çıksa, düşmanı vurur mu vurmaz mı
Vursa öldürür mü öldürmez mi
Benim sorularım bunlar.

Kabza veya diğer değişen parçalar
O merminin etkiliğini değiştirir tabi ama
Düşman ölür mü?

İki takımda da henüz iyi bi duo oluşabilmiş değil.

Nene Talisca'ya 3 tane attırttı.
Kerem Asensio'ya 2 tane attırttı. Talisca Asensio'ya 2 tane attırttı.

Toure Abraham'a 2 tane attırttı.
Cerny Jota'ya 2 tane attırttı.
Cerny Toure'ye 2 tane attırttı.

2 takımda 4 ve 5 yapan duolar var.

Kerem-Asensio ikilisi kadrodalar sanırım.

Cerny-Abraham Beşiktaş'ta sanırım kadrodalar ama aralarında bağ oluşabilmiş değil.

Bu yüzden sarı kanarya 1 adım daha önde gözüküyor bana.

Kerem Asensio'ya 3. asistini yapabilir belki, ama tabi mevcut 2 asistini santrafor mevkinden yapmadı herhalde. Bu maç santrafor oynaması daha olası Kerem'in.

Bu yüzden 1 değil de, yarım adım daha önde Fenerbahçe diyebilirim kendi adıma.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık