İsim kombinasyonuna bak oo, güzel koreografi çıkar.
Türkiye forvetsiz Euro 2024 çeyrek final yaptı Barış Alper ile. Bir duran topa bakar maç.Antep maçı kadrosu açıklandı forvet yok kadroda,kaleci de geçen senenin yedek kalecisi.Futbolun adaleti varsa şu maçtan 3 puan alamamamız lazım futbol böyle cıvıklıkları affetmez.Hadi osimheni erken getirmeyi başaramadınız İcardi de çalışmadı yattı hazır olmadı gecikti kaleci olayının hicbir açıklaması yok ve antep ligin seviyesinin üstünde 4 hücumcu ile çıkacak.Şurada sağlam bir mağlubiyet hem sessiz bekleyen taraftarı kendine getirir hem de yönetime haftaçi kaleciyi getirtir.
Dünkü faciadan sonra td mou konuşmak yerine morata maaşı mi hesapladin. FB de kim ne alıyor bakmiyorum bile. GS de kim ne alıyor bakmıyorum. FB maçı rezillikti. Bahaneler daha da kötüydüMorata 12 M maaş alıyormuş. Adam hikayeden antrenmana bile gelmemiş. Hani FB maaş eleştiriliyor ama çok fena rezillik asıl GS de var maaş konusunda.
TD kötü oynatmış olsa da Mourinho'dan önce yönetim eleştirilmeli. Hala daha takımda eksikler var, tabi o kadro daha iyi oynar ama bu takıma hızlı kanat lazım, merkezden oyun kuran top tutan oyuncu lazım. Bunların hiçbiri yokken sadece Mourinho'ya laf atmak saçma.Dünkü faciadan sonra td mou konuşmak yerine morata maaşı mi hesapladin. FB de kim ne alıyor bakmiyorum bile. GS de kim ne alıyor bakmıyorum. FB maçı rezillikti. Bahaneler daha da kötüydü
Yine ne hikaye yazıyorsun feridun. xdTD kötü oynatmış olsa da Mourinho'dan önce yönetim eleştirilmeli. Hala daha takımda eksikler var, tabi o kadro daha iyi oynar ama bu takıma hızlı kanat lazım, merkezden oyun kuran top tutan oyuncu lazım. Bunların hiçbiri yokken sadece Mourinho'ya laf atmak saçma.
Onun dışında sen bakmazsan bakma, bakan Geseliler var durmadan yazıyorlar ama kendi maaş rezilliklerini yazdıklarını görmedim o yüzden ben yazayım dedim. Bir takımın oynamayan, antrenmana çıkmayan Santrafor oyuncusu 12 M alıyor. Geçen sezon full yatan, bu senede yatarak baslayan diğer Santraforu da 10+ M alıyor. Bunlar varken hala daha FB de maaş krizi olur diyen troller var burada.
FB deplasmanda kötü oynasa da tek farklı yenilmiş rezillik nerede? Rezillik ararsan ben sana geçen sene oynadığınız maçları sayayım tekrar izle. Kimse "FB çok iyi oynadı" demez burada ama sizin şu tripler koparıyor.![]()
Ofsaytımsı mikrofon seni aşar bu yazılar boşver.Yine ne hikaye yazıyorsun feridun. xd
Gidilen isimler öyle scout falan olmadığı için mevki mevki olayına bir süredir bakmıyorum. Zaten Ole asıl mevkisindeki oyuncuları o mevkide oynatmıyor. Aylardır sağ kanatta kalite eksikliği var, gidiyor Joao Mario, Muci falan oynatıyor Arroyo'yu izletmiyor bize. Sol kanat zaten yok takımda sol bekte geçen maç Emirhan'ı oynattı. Yani mevki olarak belki oyuncu sayımız ve kalitemiz az ama oradaki oyuncuları zaten kendi mevkisinde değerlendirmiyoruz.Kaleci-Yedeği
Sağ Stoper - Yedeği
Sol Stoper-Yedeği
Sağ Bek - Yedeği
Sol Bek- Yedeği
6 numara-Yedeği-
8 NumaraYedeği- Yedeği
10 numara(Sahte 9)
Sağ Açık -Yedeği
Sol Açık -Yedeği- Yedeği
Santrafor
İki açık, sağ bek ve sağ stoper başta olmak üzere 4 kesin lazım artık ancak dediğin gibi bir de kaleci de fena olmaz. Yaşlandı zaten Mert de. Zaman zaman muhteşem maçlar çıkartsa da olmuyor yani her zaman.
Transfer döneminin yarısı bitti daha 5 tane 11 oyuncusu ihtiyacı var. 4 tane de rotasyon oyuncusu ihtiyacı var. 36 ayda 9 transfer... Şov yapması lazım başkanın. 4 günde bir kişi inmeli.