Kulübü kapatmanın tam sırası.
Her sene şampiyonlar ligine katılıyorsun da bizim mi haberimiz yok daha düne kadar Avrupa liginde gruptan çıktığınız için göbek atacaktınız :d hem şampiyonlar ligine katılma ligdeki maçlara göre belli oluyor şampiyonlar liginde sürekli yenilmek ne oluyor peki başarı mıKatılırsanız edicez ustam. Siz en son CL yaptığınızdan bu yana Avrupa’da çok şey değişti bu sene sistem bile farklı.
Muhasebe hesabı yapmadım ki Ndombele ile ilgili bilgi vardim kendini hazırla diye.Bir Fenerbahce muhasebe hesabı yok mu usta, bizimkileri şevkle yapıyorsun![]()
Konferansta Zimbru’yu yenmediğimiz için özür dileriz ustam…Her sene şampiyonlar ligine katılıyorsun da bizim mi haberimiz yok daha düne kadar Avrupa liginde gruptan çıktığınız için göbek atacaktınız :d hem şampiyonlar ligine katılma ligdeki maçlara göre belli oluyor şampiyonlar liginde sürekli yenilmek ne oluyor peki başarı mı![]()
Fener en son katıldığında hayat şöyle gidiyordu.Katılırsanız edicez ustam. Siz en son CL yaptığınızdan bu yana Avrupa’da çok şey değişti bu sene sistem bile farklı.
Prag Allah aşkına ya :dKonferansta Zimbru’yu yenmediğimiz için özür dileriz ustam…
Okancılara söylemen lazım onu usta ben diyince Fatih hocaya saldırıyorlar.Prag Allah aşkına ya :d
Terim mouyu duyunca iyice dayanamamıştır hangi ayda gelir dersin? İyi kadro kurulmasını bekliyordur şimdi o.Okancılara söylemen lazım onu usta ben diyince Fatih hocaya saldırıyorlar.
Sudan ucuz.İcardinin maaşı 210 milyon TL o mantıkla böyle yazan oldu mu...