Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tombaladan kastım kendisini ispat etmemiş olması. Şuan Arda Eyüpsporu süperlige çıkardı diye gelse bile kendisini ispat etmeden gelmiş olur ki İsmail'in daha önce öyle bir başarısı da yoktu.

-

Şampiyonluklardan sonra giden oyuncu olur şu olur bu olur vs bunun önemi yok. Adam yıllardır iyi performans gösterse de başarılı olamayan bir kulübü şampiyon yaptı. Ki öncesi de vardı dediğim gibi.

Okan bu sene 10 hafta çok kötü olsa yine gönderilir. Bu onun başarılarını gölgelemez. Kaldı ki öncesi de var. Hem feneri hem GS'yi eleyerek aldı Ziraat kupasını hatırladığım kadarıyla.

Dediğim gibi İsmail hoca başarısız değil bu sezon. Gırgır dışında başarısız diyen GS'li de pek görmedim. Ama Okan'dan daha iyi demek hiç adil değil bana göre.
Okan bir Anadolu takımını şampiyon yapmadı. İkinci olan devlet destekli bir takımı birinci yaptı. Tam proje adamı gibi. Giden oyuncu vs kümeye mi düşmeliydi? Basakın misyonu bitti perde kapandı. Ayrıca Okanı bu sezon için eleştiriyordum ama bu sezon için bir şey diyemeyince gsliler o tarafa çekti.

Okan bir Anadolu takımını şampiyon yapmadı. İkinci olan devlet destekli bir takımı birinci yaptı. Tam proje adamı gibi. Giden oyuncu vs kümeye mi düşmeliydi? Basakın misyonu bitti perde kapandı. Ayrıca Okanı bu sezon için eleştiriyordum ama bu sezon için bir şey diyemeyince gsliler o tarafa çekti.
Reis GS'deki şampiyonluklarına da şaibeli diyorsun zaten bize bir şey bırakmadın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık