Pulgar felan Burak Elmas transferi bunlar hocanın.O zamanlar ortada bir başarı yoktu. Patlarsa Elmas’a yıkmak için ön hazırlık yapmışlar. Sayfa terimci büyük ihtimalle.
Pulgar felan Burak Elmas transferi bunlar hocanın.O zamanlar ortada bir başarı yoktu. Patlarsa Elmas’a yıkmak için ön hazırlık yapmışlar. Sayfa terimci büyük ihtimalle.
Bu arada haklısın.Sayfayı direkt şikayet edip engelledim, Fatih hocanın başarılarını Burak Elmas’a yazmışlar.
Hocanla ilgili ya ama seviyeyi düşürmeyim dedim.Ne olmuş ki ne?
Hocanla ilgili ya ama seviyeyi düşürmeyim dedim.
Okan bu sene 10 hafta çok kötü olsa yine gönderilir. Bu onun başarılarını gölgelemez. Kaldı ki öncesi de var. Hem feneri hem GS'yi eleyerek aldı Ziraat kupasını hatırladığım kadarıyla.
Keşke İcardi ben olsaydım diye her gece yatarken hayal kuruyor olabilir.
Bak bu adam çok tehlikeli.Şu açıklamalar çok tehlikeli.Açık konuşim nasıl olsa Ali başkan seçileceği için rahatım bu adam seçilecek olsa Dursun gibi bir çapsız başımızdayken bizi ağır tokatlarlar.Adamın konuşmasına bak bırak o işleri dış güçler falan diyor tamamen içe odaklı tamamen problemi yerinde çözmeye odaklı.En korkunç Fenerbahçeli tipi bu.Sayılarının az olması Dursun Özbek yönetimi gibi çapsız bir yönetim varken büyük şans.Okan Buruk baş aktör olabilir ama bu 2 senelik şampiyonlukta Ali Koç ve kulübüne soktuğu mental de küçümsenemez.
Adamın konuşmasına bak bırak o işleri dış güçler falan diyor tamamen içe odaklı tamamen problemi yerinde çözmeye odaklı.
Yok kaşık sallamış.Bizimki de kazancı mı çıktı?