Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 büyükler ve Trabzon dışında toplam kaç tane şampiyon olabilidi? Akhisar kupayı yanlış hatırlamıyorsam düşerken aldı, başkasının başarısını küçük görmek, ötekini yüceltmiyor, sen de karşı tarafın suçladığı şeyi yapıyorsun. İsmail Kartal gereksiz eleştiriliyor evet ama Okan objektif olarak daha başarılı.
Ek olarak da destekle şampiyon olduğu dediğin sene, UEFA da gruptan lider çıkıyor, orada da destek vardır:D İkinci senesinde beceremedi, onu zaten kendi de diyor.
Baktım da Sivas, Kayseri, Konya bir çok Anadolu takımı da final oynamış. Almasının abartılmasınsan bahsediyorum. Destekten kastım kadro olarak. Kurduğu kadro normal mi sence o kulübün? :D

Baktım da Sivas, Kayseri, Konya bir çok Anadolu takımı da final oynamış. Almasının abartılmasınsan bahsediyorum. Destekten kastım kadro olarak. Kurduğu kadro normal mi sence o kulübün? :D
Ona lafım yok, ama zaten iyi futbol iyi oyuncularla oluyor, bir Anadolu kulübünün devasa bütçeli büyüklerle kapışması çok zor, aradan bir Bursa var zaten, o da çok özel bir sezon, özel performanslı topçular ile, ama sonuçta başarı var ortada, küçümsemek yanlış.

Ona lafım yok, ama zaten iyi futbol iyi oyuncularla oluyor, bir Anadolu kulübünün devasa bütçeli büyüklerle kapışması çok zor, aradan bir Bursa var zaten, o da çok özel bir sezon, özel performanslı topçular ile, ama sonuçta başarı var ortada, küçümsemek yanlış.

Şampiyonluğu 1 hafta erteledik diye konvoya çıkanlar süt kupası diye bunu küçümsüyor. Hahahaha.

Başarı olarak yazmıştım zaten. Ama büyütülecek bir şey de değil neyse. Sonuç olarak okancılar 19.05den dolayı biraz üzgün yapacak bir şey yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık