Reis yan branş gömeceksen pp değiş yav.Futbolda cl si olmayan kulüp kendine en büyük dese nolur ya? Badmintonla, kürekle futbolu aynı değere çekip yorumlanabilir mi ya hsjshsjhsjsh

Reis yan branş gömeceksen pp değiş yav.Futbolda cl si olmayan kulüp kendine en büyük dese nolur ya? Badmintonla, kürekle futbolu aynı değere çekip yorumlanabilir mi ya hsjshsjhsjsh
Cıks. Tutmaz bu, kaçan adam derbi haftası gelir, bu hafta toz olurdu. Tutmaz bu söylem.
Yarın gelip voleybol izler bir de shsjshshReis yan branş gömeceksen pp değiş yav.![]()
Kaçtır ittifak dışı davranıyorsunuz yakıştıramadım
Ergin hocamı seviyorum demiştim de rahatsızlığın yok dimi hocamla? 2. ye diyişin de bu reisReis yan branş gömeceksen pp değiş yav.![]()
Ergin hocamı seviyorum demiştim de rahatsızlığın yok dimi hocamla? 2. ye diyişin de bu reis
Sizin dediğinizin olması için dursun gibi davranması gerekir. Adam eksiye ter düştükten sonra bir daha arayı düzeltmedi. Tabi ki başlangıçta arayı iyi tutmaya çalışıp iyi niyette bulunursun. Adamın yaptığı doğru bir hareket siz bir insanla tanışımadan bu kötüdür diyip sonra iyi olsa da kötü gibi mi davranıyorsunuz?Anlamamazlıktan gelmeyin işte, he ya saf köylü çocuğuymuş![]()
Futbolda cl si olmayan kulüp kendine en büyük dese nolur ya? Badmintonla, kürekle futbolu aynı değere çekip yorumlanabilir mi ya hsjshsjhsjsh