Üye silindi 789
Klasik baba. En ufak hatada tüm takıma sövmece ama bir yandan oynanan toptan da mutlu, şampiyonuz kafasında.@artyomdh baba beyin ilk yarı yorumları nedir?

Klasik baba. En ufak hatada tüm takıma sövmece ama bir yandan oynanan toptan da mutlu, şampiyonuz kafasında.@artyomdh baba beyin ilk yarı yorumları nedir?
Oo hemen çirkefleştiiSenin gözün bozuk.
Gergin Ataman yaşayan en büyük fb düşmanı ya. Tüm Trabzon'daki fener nefretini topla ergin hoca etmez. Herif başarılı da bir de durmadan kazanıyo :sErgin hoca ezdi geçti. Karakterini sevmem ama en iyi koç denilebilir güncel olarak
En ufak hata olsun, bir sövüyor benim babam da, inanılmazKlasik baba. En ufak hatada tüm takıma sövmece ama bir yandan oynanan toptan da mutlu, şampiyonuz kafasında.![]()
Usta @Glorfindel gibi karşı çıkman lazım zevk alamıyom böyleErgin hoca ezdi geçti. Karakterini sevmem ama en iyi koç denilebilir güncel olarak
3. Euroleague alacak adam bu sene..Gergin Ataman yaşayan en büyük fb düşmanı ya. Tüm Trabzon'daki fener nefretini topla ergin hoca etmez. Herif başarılı da bir de durmadan kazanıyo :s
Adam bana gelince cimrileşti ama çirkef olan benim hemi? Seni gidi bozacı seniiiOo hemen çirkefleştii
Ben her zaman hatalarımdan ders çıkarırım kardeşimNoldu la iddiacılığına? İmu fanı falan olurum demen lazımdı![]()