Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diye diye takımı şampiyonluktan ettin.
Lig problemli bir lig biz bir 3. dünya ülkesiyiz buralara bırakmamak gerekti.Şu olanlar skandal milletvekilleri,belediye başkanları ziyaret ediyor,bir hafta önce 2 milyon bile olmayan galibiyet primini ödeyemeyen kasamızda para yok diyen takım şimdi 29 milyon maaş ödemesi yapıyor.Bu olanlar gelişmiş bir ülkede olsa Konyanın küme düşmesine gerek kalmaz o 29 milyon nereden geldi diye araştırılır direk kapısına kilit vurulurdu ama burası Türkiye.Bu maça bırakmamak gerekti.Şakasını yapıyorum ama artık herşey olabilir. Çoğu Galatasaraylı gibi emin değilim yenip şampiyon olursak zaten şaşırmam olması gereken ama maç sonuna kadar Karagümrük ve Fenerbahçe maçı gibi istikrarsız oynarsak felakete de psikolojik olarak hazırlıklıyım.Karagümrük de kötü takım o maç da kolay geçer deniliyordu Berkanın son dakikasıyla kazandık.Bu maç üstü kapalı değil açık şekilde prim almış ve düşme korkusu olan bir rakibe karşı oynacağız ve Konya Karagümrükden daha yetenekli oyunculara sahip...

Rüyamda 90+ da Apo Kerim'in hatasıyla 2-1 yenildiğimizi gördüm. Şu ana kadar böyle şeyler diyenlerin hep yalan söylediğini düşünüyordum. Gerçekmiş :D Bakalım ne olcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık