Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu noktada şampiyon olabiliriz ama avrupada başarısızlık garanti. Takımda bazı şeylerin değişmesi gerekiyor.
Birkaç oyuncu takviyesi gerek Kaan ve Demirbay dinamizmi düşürüyor artık bunların 12. adam olması gerekiyor.

Çok şey değiştirince de iyi olmuyor malum.

Hatta bana kalsa Demirbay'ı gönderirim takımdan. 12. adam olarak alsan sahaya 2 dakika sonra ölümcül bir hata yapmayacağı kesin değil.

Son 2 haftadaki gibi oynarsak Konya galibiyeti bekliyorum.
Totem felan da değil cidden böyle bu arada, takımın kişisel yeteneklerle maç çözmek dışında bir özelliği yok.
Takım tüm gücünü sanki sivasta harcamış gibi sanki. Aşırı formsuz bir zamanda oynucaz bakalım. Beraberlik yetiyor olmasa çok daha vahim bir durumla karşı karşıyaydık ama riske atmadan gol bulmamız lazım. Dakkalar ilerledikçe gerilim artacak.

Takım tüm gücünü sanki sivasta harcamış gibi sanki. Aşırı formsuz bir zamanda oynucaz bakalım. Beraberlik yetiyor olmasa çok daha vahim bir durumla karşı karşıyaydık ama riske atmadan gol bulmamız lazım. Dakkalar ilerledikçe gerilim artacak.
Üst üste çok maç kazanınca rehavet başladı baktılar yürüyerek maç kazanabiliyoruz çok rahat takılmaya başladılar, bir kaç hafta önce en azından bir maçta takılmamız hayrımıza olurmuş. Son düzlükte panik olup batırma işi bizde olmuyor genelde ama bu sezon oyuncular saçma bir derecede panik oynuyor.

Üye silindi 5207

Üst üste çok maç kazanınca rehavet başladı baktılar yürüyerek maç kazanabiliyoruz çok rahat takılmaya başladılar, bir kaç hafta önce en azından bir maçta takılmamız hayrımıza olurmuş. Son düzlükte panik olup batırma işi bizde olmuyor genelde ama bu sezon oyuncular saçma bir derecede panik oynuyor.
Ankaradan haber aldım usta, fener şampiyon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık