İyiki Süper Ligten hemen gitti burada aldığı eğitimle bu tür basit günü kurtaran işlerle geçecekti zamanı
Buna inanıyorsa o zaman geçen sene kendi evinde 10 kişi Beşiktaş'a dörtletirken geçen sene de bizim hakkımızdı diye dolaşmayacak, şerefsiz olanı gördük, maç izlemekten korkup sonra stada gelip şov yapmaya çalışmış, ego büyük ama işler küçük, Fener camiası ayrı bu herif ayrı benim için, şirazesi kaymış.Arsenal cityi yendi arsenal başkanının şöyle bir açıklama yaptığını düşünsenize hahahhahaah.
Gelen geçen 5 atar.Euro'da olması gereken 11;
![]()
Çıkabilecek en iyi kadro bu o zaman milli takım yetersiz yapacak bir şey yok.Gelen geçen 5 atar.
Orta saha inanılmaz kırılgan olur, İrfan Can tamam da, Kenan'ın şu an ilk 11'de işi yok, fiziksel gücü ve sezon performansı daha yüksek BAY olur oraya da, Arda 10 numara Hakan 6 olmaz bence, İsmail Yüksek bu kadar iyi sezon çıkarmışken de Salih Özcan'ın da ilk 11 olmaması lazım, en iyi kadro potansiyel olarak bu gibi düşünebilirsin ama değil.Çıkabilecek en iyi kadro bu o zaman milli takım yetersiz yapacak bir şey yok.
İsmail Salihe tamamım da Kenan şuan elimizdeki en iyi sol kanat. İrfan sağ kanatta ortasahaya daha yakın oyun kurucu oynar. Kenanda sol'da cezasahasına daha yakın oynar.Orta saha inanılmaz kırılgan olur, İrfan Can tamam da, Kenan'ın şu an ilk 11'de işi yok, fiziksel gücü ve sezon performansı daha yüksek BAY olur oraya da, Arda 10 numara Hakan 6 olmaz bence, İsmail Yüksek bu kadar iyi sezon çıkarmışken de Salih Özcan'ın da ilk 11 olmaması lazım, en iyi kadro potansiyel olarak bu gibi düşünebilirsin ama değil.