Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [3]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize 8 numara lazımdı 2 senedir 8 numarasız oynuyoruz.Geçen sene Oliviera her baskıda topu rakibe veriyordu hücumda yönlendiremiyordu aynı yerden bu sene Demirbay devam etti.Toreira nın çabasıyla geçen sezon şampiyonluk geldi bu sene de olursak onun çabasıyla.Adamlar kırmızı gördü defansif orta saha atıldı.Oyuncu bile değiştirmedi orta sahayı Fredle tuttu.Gedson dan çok daha büyük zarar veren bir çalımdı Fred çalımı.İşin kötüsü o kalibrede bir oyuncu gene almayacağız artık öğrenilmiş çaresizlik oldu biz o orta sahaya Gedson ya da Fred kalibresinde adam almayacağız.Ne zaman Toreira gider o zaman parayı verir çekerler o zaman da 6 numara aksar.İlkay falan deniyor gülüyorum Fred i rakibine kaptırmış takım İlkay ı mı çekecek? Okan belki görür ısrarla ister dedik o da diretmedi devre arası.Bugün Fred tüm sahayı domine etti 10 kişi takımına maç aldı inşallah artık o kör gözleri görür şu lanet orta sahaya bir tane adam alırlar.

Gol sayıları bir yana aralarında dünya fark var bence. Yamal yaşına göre fazla gelişmiş ve özel bi yetenek. Arda üst düzey ama dünya futbolu için henüz özel sayılmaz. Arda için konuşulmasını hala erken buluyorum. Taraftarların işi bu hep konuşurlar tabi o ayrı. Karşılaştırıldığı isimler Yamal, Bellingham falan olunca insan şaşırıyor. Foden bu isimlerin yanında hiç kendine yer bulamamışken en sağlamları oydu halbuki... Yeni yeni değeri anlaşılıyor.
hem arda hem de yamal için çok erken. çok değil 3 sene önce de ansu fati parıl parıl parlıyordu. 1 sakatlık yaşadı ve söndü gitti piyasadan. gelecek ne getirir belli olmaz ve ileride farklı pozisyonların oyuncuları olup bambaşka rakipler de edinebilirler. benimki sadece bir dilek.

foden seneler içinde pişerek geldi. bellingham ise proje çocuk gibi bam güm vura vura ilerledi. hiç de sevmem ama timothée chalamet isimli bir aktör vardır, bu iki ismi benzetiyorum ben kariyerlerinin ilerleyişleri bakımından.

foden evet çok sağlam topçu. daha dün 2 tane attı bize ve takımını şampiyon yaptı ama wirtz'den de çok ümitliyim ben. en tepeye çıkarsa hiç şaşırmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık